Bus til Berlin: Fra Aarhus & København – find det billigst her

Få 3 gratis tilbud

Flixbus.dk kører til Berlin fra enten Aarhus eller København.

Du kan finde en rabatkode til turen herunder:

Berlin har længe været, og er stadig, en af Europas mest imponerende byer, og danner grundlag for nogle af verdenshistoriens mest barske men spændende historier. Berlin er således en by, der byder på fantastisk arkitektur, shopping muligheder, historie og meget andet.

De senere år er det blevet meget populært at tage bussen til Berlin, sandsynligvis grundet de lave priser og muligheden for at opleve den smukke by.

Rejsetiden er det hele værd

At tage med bus til Berlin byder på en cirka 9 timers bustur, ned gennem Danmark og Tyskland til Berlin. Her er der indlagt flere stop, hvad end du vælger at rejse fra for eksempel Aalborg eller København. Bussen samler derfor også rejsende op i byer som Vejle, Fredericia, Hamborg osv.

Der er i øvrigt WC på bussen, så du behøver ikke holde dig til hele vejen til Berlin.

Ved ombord stigningen på bussen står personalet klar til at pakke din baggage, således den er let at finde igen, når destinationen er nået.

Når du ankommer til Berlin, er det typisk ved stationen Berlin ZOB, som huser busruter til mange forskellige steder i Europa. Stationen er således velkendt, at du bør således have let ved at spørge om vej, hvis du skulle få brug for det.

Hvorfor tage til Berlin?

Udover Berlins historie, kan byen også byde på mange andre ting at lave. Er du mere til byfestivaler eller vil du fordybe dig hos de mange lækre restauranter er dette også en mulighed.

Mangler du nyt tøj, kan de mange tusinder butikker være behjælpelige, og med KaDeWe, som er et af Europas største shopping centre, er dette det oplagte sted at starte. For ikke at glemme Berlin Mall, som er et storcenter i hjertet af Berlin, som byder på gode muligheder for at shoppe, eller få noget lækkert at spise.

Berlin byder også på fantastiske parker, katedraler og ikke mindst spændende museer, som findes mange steder i hele byen.

Gåture langs Under den Linden kan varmt anbefales, og denne strækning dækker over mange af byens kendte varemærker, så som Brandenburger Tor.

Det er derudover også muligt at besøge seværdigheder som TV-tårnet og Berlin Zoologiske Have, som er 2 særdeles velbesøgte attraktioner.

Er du mere til sport, er et besøg hos Hertha Berlins hjemmebane, Olympia stadion, der kan huse op mod 74.500 mennesker på én gang, et besøg værd. Dette stadion gemmer på fantastiske historier, og blev bygget af Adolf Hitler under hans embedsperiode i forbindelse med de Olympiske Lege i 1936.

Det officielle befolkningstal i Berlin ligger på omkring 3,5 millioner mennesker, og der er altså tale om en storby i hjertet af Europa.

Berlin er klart en by med noget for enhver smag, hvad end du er på jagt efter shopping eller er historie interesseret.

Unge og turen til Berlin

At tage med bus til Berlin er en særligt hit hos de unge. Dette skyldes sandsynligvis primært den særdeles lave pris, som gør det muligt at tage til Berlin for i omegnen af 250-400kr. pr. rejse. Med en by, der har så meget at byde på, bør det være en oplevelse alle fortjener. Det ses tilmed også at specielt torsdag til søndagsturene er særligt populære generelt hos de rejsende. De forlængede weekender er tydeligt en fantastisk mulighed for at opleve Berlin på nært hold.

At bo i Berlin

Drømmer du om at tage til Berlin, ønsker du sandsynligvis at være der i mere end en enkelt dag. Heldigvis er Berlin en by med utallige hoteller og overnatningsmuligheder, så dette burde ikke være et problem.

At komme rundt i Berlin

Berlin er en by, hvor der er utroligt meget at se, og nogle af disse ting lægger dog flere kilometer fra hinanden. Typisk vil det dog sagtens kunne ordnes på gåben, men du kan også benytte dig af alternativer. Lejecykler og busser er generelt en let metode at komme rundt i Berlin på, og med metroen, der fragter folk rundt i hele byen, er transport ikke noget du bør bekymre dig om.

Dette bør du tage med på busturen til Berlin

Det er altid en god idé at have lidt underholdning med til turen. Dette kan være i form af bøger, iPads, ugeblade, spil osv. Derudover kan en pude også være en lækker tilføjelse til turen, hvis du ønsker at sove undervejs.

Der er naturligvis også massere at kigge på ud ad vinduet, om end der er mørkt eller lyst, der byder på både naturområder, men også by.

At tage med bus til Berlin kan dermed være den perfekte weekends tur, hvor du kan opleve en af Europas mest fantastiske byer, og samtidig få stillet shoppelysten.

Bus til Berlin: Fra Aarhus & København – find det billigst her
5 (100%) 9 vote[s]