Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php on line 1099

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php on line 1511

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php:1099) in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
Busguru http://busguru.dk Få 3 gratis tilbud Tue, 27 Oct 2020 09:47:03 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.15 http://busguru.dk/wp-content/uploads/2018/06/cropped-Busguru.dk_-1-1-32x32.png Busguru http://busguru.dk 32 32 Derfor skal du vælge LED spotlys http://busguru.dk/derfor-skal-du-vaelge-led-spotlys/ http://busguru.dk/derfor-skal-du-vaelge-led-spotlys/#respond Tue, 27 Oct 2020 09:47:03 +0000 http://busguru.dk/?p=513   Er du på udkig efter noget nyt belysning? Så skal du overveje, om du ikke skal have fat i Philips LED spot, som er en strømbesparende og miljøvenlig belysning. Hvis du er tvivl om, hvad du skal vælge til din næste belysning, kan du passende læse med videre her, så du kan få forklaret,…
Læs mere

The post Derfor skal du vælge LED spotlys appeared first on Busguru.

]]>
 

Er du på udkig efter noget nyt belysning? Så skal du overveje, om du ikke skal have fat i Philips LED spot, som er en strømbesparende og miljøvenlig belysning. Hvis du er tvivl om, hvad du skal vælge til din næste belysning, kan du passende læse med videre her, så du kan få forklaret, hvad fordelene er ved at vælge et Philips LED spot er.

 

Hvad er LED belysning?

 

LED er en forkortelse for Light Emitting Diode, som betyder, at det er en diode, eller en halvdeler, som udsender lys. Den primære forskel på LED belysning og ’normal’ belysning er, at LED belysning er langt mere strømbesparende og miljøvenligt, fordi lysdioden ikke afgiver særlig meget varme. Normale gløde- eller halogenpærer bruger eksempelvis 10 % af strømmen på at give lys, og den resterende strøm ender ud som varme.

 

Langt større effektivitet

 

Hvis du vælger et Philips spot med LED belysning, vælger du en belysning, som er langt mere effektiv end almindelige gløde- og halogenpærer. De bedste LED spot er faktisk 8 gange mere effektive end en normale glædepærer og 3 – 7 gange så effektive som halogenpærer.

Miljøvenlig og strømbesparende

 

Som der kort bliver nævnt tidligere er LED belysning mere miljøvenlig og strømbesparende end normale pærer. Der bliver ikke anvendt miljøskadelige stoffer, når der bliver produceret LED pærer. LED pærer indeholder heller ikke kviksølv, som ligeledes er medvirkende til at skåne miljøet. Undersøgelser viser, at der spares ca. 2 tons CO2, hvis man anvender en 3 W LED spot i hele dens levetid fremfor en almindelig halogenpære.

 

Konkrete fordele:

 

 • Op til 80 % strømbesparelse
 • Levetid mellem 10 og 20 år
 • Afgiver minimal varme
 • Miljøvenlig i forhold til CO2-udledning
 • Energitilskud fra energiselskaberne
 • LED kan dæmpes, uden farven ændrer sig
 • Mere effektiv end gløde- og halogenpærer

The post Derfor skal du vælge LED spotlys appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/derfor-skal-du-vaelge-led-spotlys/feed/ 0
Sådan holdes busserne rene http://busguru.dk/saadan-holdes-busserne-rene/ http://busguru.dk/saadan-holdes-busserne-rene/#respond Wed, 21 Oct 2020 13:47:52 +0000 http://busguru.dk/?p=510 Busser er en stor del af den danske trafik, og disse skal naturligvis holdes rene. Ikke kun fordi busser ofte kører med reklame, som skal være synligt, men også fordi det ser bedre ud i bybilledet. Det er derfor vigtigt, at de bliver holdt i pæn og ordentlig stand ved hjælp af den rette vask.…
Læs mere

The post Sådan holdes busserne rene appeared first on Busguru.

]]>
Busser er en stor del af den danske trafik, og disse skal naturligvis holdes rene. Ikke kun fordi busser ofte kører med reklame, som skal være synligt, men også fordi det ser bedre ud i bybilledet. Det er derfor vigtigt, at de bliver holdt i pæn og ordentlig stand ved hjælp af den rette vask.

Hvis du ejer en virksomhed eller står for vedligeholdelse af busser, kan du med fordel investere i et vaskeanlæg fra NoviClean. De laver vaskeanlæg, som kan give en hurtigt og effektiv busvask. Med en sådan investering er det let at holde busserne rene og spare penge på længere sigt, fordi der ikke skal vaskes hos en ekstern udbyder. Med eget vaskeanlæg bliver vedligeholdelsen en hel del lettere.

3 forskellige vaskeanlæg til busser

Hos NoviClean tilbyder de som sagt private vaskeanlæg til busser. Der er dog forskel på busser, og derfor findes der naturligvis også forskellige typer af vaskeanlæg. På den måde kan du let finde den variant, som opfylder dine behov.

 1. Hybrid vaskeanlæg:

Modellen hybrid er designet, så buschaufføren kan køre direkte igennem vaskebåsen, mens stationære børster og højtryksdyser vasker køretøjet. Det er en hurtig og effektiv vask, så bussen hurtigt kan komme tilbage i trafikken uden forsinkelser eller problemer. Det er den perfekte løsning, hvis du har mange busser på en stram tidsplan, og derfor har brug for en hurtig og effektiv vaskemetode.

 1. XJ vaskeanlæg:

XJ systemet er anrettet således at bussen køres langsomt igennem vaskebåsen, mens en kombination af mobile børster og højtryksdyser vasker alle bussens sider, så den bliver ren hele vejen rundt. Det er et alsidigt system, som kan bruges til de fleste bustyper og sikrer en grundig og gennemført vask af køretøjet.

 1. Ultra portalvaskesystem:

Portalvaskesystemet er designet, så bussen skal parkeres i vaskebåsen frem for at blive kørt igennem. Herfra vil både højtryksdyser og børster sørger for et fuldendt og effektivt vaskearbejde. Det er et system, som er særligt velegnet til busser, hvor der findes ujævne overflader. Denne passer perfekt til dig, som har et par busser i unik model, hvor kvaliteten af vasken altid skal være i top.

Sådan bliver busanlægget installeret

Der forventes naturligvis ikke, at du selv kan sammensætte et stort vaskeanlæg til dine busser. Derfor tilbyder NoviClean at installere og opsætte anlægget for dig på den lokation, du har valgt til anlægget. På den måde kan du være sikker på at alt står, som det skal og fungerer rigtigt, når du skal have busserne igennem en vask. Desuden følger der også løbende servicering af anlægget med, så du altid kan få ethvert opstået problem fikset. Det gælder også hastebesøg, hvor du står og har akutte problemer, som skal undersøges og ordnes. Busserne kommer derfor aldrig til at stå i en situation, hvor vasken skal springes over, fordi systemet ikke fungerer, som det skal. Det skaber en stor tryghed, fordi du med dette vaskeanlæg ikke har nogle bekymringer og altid kan regne med, at alt kører derud af.

The post Sådan holdes busserne rene appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/saadan-holdes-busserne-rene/feed/ 0
Vil du gerne opleve noget mere af verden? http://busguru.dk/vil-du-gerne-opleve-noget-mere-af-verden/ http://busguru.dk/vil-du-gerne-opleve-noget-mere-af-verden/#respond Mon, 12 Oct 2020 13:39:00 +0000 http://busguru.dk/?p=505 Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der drømmer om at opleve noget mere af verden. Vi vil derfor gerne rejse ud både for at se de ukendte og spændende steder, som der findes i vores nærhed, og som kun kræver, at vi krydser en enkelt grænse eller to, men der…
Læs mere

The post Vil du gerne opleve noget mere af verden? appeared first on Busguru.

]]>
Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der drømmer om at opleve noget mere af verden.

Vi vil derfor gerne rejse ud både for at se de ukendte og spændende steder, som der findes i vores nærhed, og som kun kræver, at vi krydser en enkelt grænse eller to, men der er mindst lige så mange, der gerne vil længere væk og på den måde virkelig føle, hvordan det er at være i et andet land med en helt anden kultur, som man kan lade sig betage af.

Er du ikke glad for at flyve?

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du er en af dem, der bare lader det hele blive ved en drøm, fordi du ikke er glad for at flyve. Det kan være, at du har en stor skræk for alle de farer, der lurer, når først ma letter fra jorden, og derfor ved du, at det ikke vil blive en rar rejse for dig.

Og selvom det kun tager meget kort tid, eller der kan vælges små flyveture, så er den angst noget, der kan være med til at tage meget glæde fra selve rejsen. Og derfor vælger du dem fra.

Tag bussen til det sted, du drømmer om

Og det er ærgerligt! Især når der er så mange spædende ting, som du således går glip af – derfor findes der heldigvis også hjælp, som du kan gøre brug af.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til en helt andet rejseform. Her er der tale om bussen. Herhjemmefra er der nemlig mange busser, der hele tiden ligger afsted til spændende destinationer rundt omkring i verden. Og ja, rejsen vil komme til at tage noget længere tid, men på turen vil du få dig mange flere oplevelser, og du vil ikke føle den samme angst.

Find masser af gode busture online

Busture kan således være din mulighed for at komme ud at rejse, og derfor bør du allerede i dag tage et kig online på alle de muligheder, der byder sig for dig, når du gerne vil ud og se noget mere af enten Danmark eller hele verden.

Der findes nemlig med sikkerhed en bustur, der stemmer overnes med dine krav, ønsker og behov, uanset hvor du gerne vil hen, hvor lang tid du vil sidde i bussen, og hvad du vil betale for det.

Få råd til dine busture med den billigste a-kasse

Dog kan det stadig være, at der er et problem – og det er pengene. Det vil nemlig aldrig blive gratis at rejse, og derfor kan du også have behov for en økonomisk håndsrækning for at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Derfor kan det godt betale sig at tage et kig på sit budget og se, hvor det eventuelt er muligt at pare penge. Det kan for eksempel være på ens a-kasse. Find derfor den billigste a-kasse i dag og pak din kuffert.

The post Vil du gerne opleve noget mere af verden? appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/vil-du-gerne-opleve-noget-mere-af-verden/feed/ 0
Tag bussen på ferie med dine børn http://busguru.dk/tag-bussen-paa-ferie-med-dine-boern/ http://busguru.dk/tag-bussen-paa-ferie-med-dine-boern/#respond Thu, 20 Aug 2020 11:28:51 +0000 http://busguru.dk/?p=493 Busrejser er blevet mere og mere populære den seneste tid. Særligt for børnefamilier kan det være en fordel – eventuelt som et alternativ til den klassiske kør-selv-ferie. Der er nemlig en række fordele ved denne type ferie, som du får listet her. Og så kan det være, jeres næste familierejse bliver med en bus. Fokus…
Læs mere

The post Tag bussen på ferie med dine børn appeared first on Busguru.

]]>
Busrejser er blevet mere og mere populære den seneste tid. Særligt for børnefamilier kan det være en fordel – eventuelt som et alternativ til den klassiske kør-selv-ferie. Der er nemlig en række fordele ved denne type ferie, som du får listet her. Og så kan det være, jeres næste familierejse bliver med en bus.

Fokus på børnene

En af de helt store fordele ved at tage bussen – for eksempel i stedet for at køre selv – er, at I kan sætte fokus på børnene. I stedet for at den ene forælder skal koncentrere sig om at køre, og den anden har travlt med at navigere, har I begge to begge hænder frie til at være sammen med børnene på selve rejsen.

Hvis I skal prøve en bustur, så tag et kig på udvalget af produkter her, som kan være en stor hjælp på rejsen: https://luxkidz.dk/brand/37-konges-slojd.

Utallige destinationer

Hvis du er i tvivl om rejsedestinationerne, hvis I vælger en busrejse, er der ikke noget at være bekymret for. I kan finde busruter fra det meste af Danmark til hele resten af Europa nærmest. Det er let og fleksibelt, og så er der rig mulighed for at lave nogle gode stop undervejs.

Hvis turen fra Danmark til for eksempel Frankrig eller Italien er for lang i et stræk, kan I med fordel tage bussen til Sydtyskland og videre derfra. Det er en oplagt mulighed for at opleve flere steder på en rejse.

Andre fordele ved busrejser

Der er mange fordele at finde ved at vælge bussen fremfor andre rejsemetoder. For eksempel:

 • Busrejser er mere miljøvenlige en flyrejser.
 • Udenfor sæson er busbilletter ofte enormt budgetvenlige.
 • Det er lettere at finde på underholdning, fordi man kan bruge telefon, tablet og computer på rejsen.
 • Skal I afsted med hele familien eller en masse venner, er det muligt at leje en bus.

The post Tag bussen på ferie med dine børn appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/tag-bussen-paa-ferie-med-dine-boern/feed/ 0
Tag bussen på din næste rejse http://busguru.dk/tag-bussen-paa-din-naeste-rejse/ http://busguru.dk/tag-bussen-paa-din-naeste-rejse/#respond Wed, 19 Aug 2020 14:33:46 +0000 http://busguru.dk/?p=501 Følgende indhold er sponsoreret   Ferien er en tid hvor man virkelig kan slappe af, men samtidig også få en masse nye og spændende oplevelser sammen med sin familie og sine venner. Der er en helt masse forskellige måder, du kan holde ferie på. Nogen er måske mest til en teltferie i skoven herhjemme, mens…
Læs mere

The post Tag bussen på din næste rejse appeared first on Busguru.

]]>
Følgende indhold er sponsoreret

 

Ferien er en tid hvor man virkelig kan slappe af, men samtidig også få en masse nye og spændende oplevelser sammen med sin familie og sine venner. Der er en helt masse forskellige måder, du kan holde ferie på. Nogen er måske mest til en teltferie i skoven herhjemme, mens andre hellere vil længere ned sydpå og ligge ved poolen, hvor der er en masse sol og varme. Alt efter hvad tid på året du holder ferie, kan destinationen variere.

 

Hvis du holder ferie i december, og gerne vil holde en alternativ form for julefrokost, kan du få julefrokost ud af huset, og spise det hvor end du befinder dig. Alle de forskellige ferietyper har noget til fælles – man skal bruge en form for transport, for at komme derhen. Mange kører måske i bil eller flyver, men der er faktisk et bedre alternativ, som skåner miljøet, og som kan være rigtigt hyggeligt; bussen. Hvis du lejer en bus med din familie eller bare tager bussen på din rejse, vil du helt sikkert også opdage, at du får en hel masse ud af det.

 

Derfor er bussen et godt valg

Der findes forskellige grunde til, at bussen er et godt valg af transport, når du skal på ferie. For det første er bussen meget sundere for miljøet, end andre transportmidler som for eksempel et fly. Det er faktisk også bedre end en normal personbil. Dette skyldes at der kan transporteres flere mennesker i en bus med næsten samme mængde brændstof, som ved en bil. Derved er der mindre folk, der tager bilen helt selv.

 

Bussen har dog også mange andre fordele. Når du sidder i et fly, kan du ikke se landskabet hele vejen. Når du derimod kører i bus, kan du igennem hele turen kigge ud ad vinduet, og se al den smukke natur, som du kører igennem på rejsen. På den måde giver en bustur faktisk også en helt masse gode oplevelser, i forhold til, hvis man skulle flyve. Hvis du vil, kan du også tage billeder ud ad bussens vinduer, og dermed dokumentere rejsen, uanset hvor langt, du nu skal.

 

Ting du kan lave, mens du sidder i bussen

Når man skal køre i bus i rigtig lang tid ad gangen, kan det måske gå hen og blive en smule kedeligt – ligesom det kan med alle andre lange transportture. Du kan dog forberede dig lidt ved at tage forskellige ting med, som du kan lave. Du kan eventuelt have kortspil eller andet med, som dig og dem du rejser med, kan spille sammen. Derudover kan du også have små kreative ting med, som du kan få tiden til at gå med – det kunne være snor til at flette armbånd med, eller måske bare noget papir og nogle blyanter. Hvis du kender nogen bil-lege, kan I også lave dem. På den måde kan du altså tage bussen på din næste rejse, og have en rigtig hyggelig og spændende tur.

The post Tag bussen på din næste rejse appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/tag-bussen-paa-din-naeste-rejse/feed/ 0
Sådan tilbringer du tid med din partner under corona-tiden http://busguru.dk/saadan-tilbringer-du-tid-med-din-partner-under-corona-tiden/ http://busguru.dk/saadan-tilbringer-du-tid-med-din-partner-under-corona-tiden/#respond Sat, 11 Jul 2020 13:35:56 +0000 http://busguru.dk/?p=485   Dine sædvanlige dato-nat-hjemsøgninger er måske ude af spørgsmål i øjeblikket, men det betyder kun, at det er tid til at blive kreativ. Læs videre for ni yndig indendørs aktiviteter at gøre med din partner (eller værelseskammerat eller enhver anden, som du sidder fast inde i), som garanterer at holde det sjove i live, og…
Læs mere

The post Sådan tilbringer du tid med din partner under corona-tiden appeared first on Busguru.

]]>
 

Dine sædvanlige dato-nat-hjemsøgninger er måske ude af spørgsmål i øjeblikket, men det betyder kun, at det er tid til at blive kreativ. Læs videre for ni yndig indendørs aktiviteter at gøre med din partner (eller værelseskammerat eller enhver anden, som du sidder fast inde i), som garanterer at holde det sjove i live, og sikre forskellige oplevelser.

 

Tag en tur ud og træne eller leg med dit indre barn

Mangler dine almindelige par gymnastiksal? Snør dine snig og kø i en online træningsklasse for at prøve sammen. YouTube er et oplagt sted at vende sig mod, men flere lokale fitnessstudier og trænere tilbyder også livestream-klasser i stedet for deres regelmæssige sessioner. Din favorit barndoms fødselsdagsfestaktivitet er overraskende sjov som voksen også. Skjul spor i hele dit hjem, og send din partner på jagt efter en skjult skat – nøjagtigt, hvad det måske er, er helt dit opkald.

 

Nyd en kulinarisk aften

Rul gennem din købmand for at se, hvilke ingredienser du har til rådighed, og vælg derefter en opskrift, du aldrig har prøvet før at lave sammen (personligt eller separat over FaceTime, hvis du er fra hinanden). Alternativt, bryde ud af normen og prøv at eksperimentere med, hvad du kan piske sammen sans opskrift. Bonuspoint, hvis du grøfter svedbukserne og håndhæver en påklædningskode, der skal følge sit-down-måltidet. Har I begge altid ønsket at lære et nyt sprog eller blive bedre skuffer, men aldrig haft tid? Det gør du nu. Afsæt en aften og kør videre til YouTube eller et andet sted som Skillshare for at tage en lektion sammen. Saml alle dine hyggelige puder, lagner og tæpper, og bygg et fort i stuen. (Vi kan muligvis også foreslå at hænge nogle strengelys.) Så tag nogle snacks, voksne drikkevarer og et brætspil eller et puslespil, eller tænd for din yndlingspodcast, playliste eller film.

The post Sådan tilbringer du tid med din partner under corona-tiden appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/saadan-tilbringer-du-tid-med-din-partner-under-corona-tiden/feed/ 0
Derfor er magneter oplagte i ethvert hjem http://busguru.dk/derfor-er-magneter-oplagte-i-ethvert-hjem/ http://busguru.dk/derfor-er-magneter-oplagte-i-ethvert-hjem/#respond Wed, 15 Apr 2020 11:52:55 +0000 http://busguru.dk/?p=479 Det kan skabe hygge og personlighed i hjemmet at hænge postkort, fødselsdagsinvitationer, huskesedler og lignende op på køleskabet eller på en opslagstavle. Der er flere måder, du kan hænge disse ting op på, men en klassiker, som altid holder, er med magneter. Magneter er praktiske og findes i mange forskellige udformninger. Derfor vil du med…
Læs mere

The post Derfor er magneter oplagte i ethvert hjem appeared first on Busguru.

]]>
Det kan skabe hygge og personlighed i hjemmet at hænge postkort, fødselsdagsinvitationer, huskesedler og lignende op på køleskabet eller på en opslagstavle. Der er flere måder, du kan hænge disse ting op på, men en klassiker, som altid holder, er med magneter. Magneter er praktiske og findes i mange forskellige udformninger. Derfor vil du med garanti kunne finde nogle magneter, der vil passe til dit behov og til din personlige stil.

 

Et kæmpe udvalg af magneter til stærke priser

Hvis tanken om at hænge diverse ting op i dit hjem med magneter virker fristende på dig, kan du glæde dig over, at der findes et hav af skønne magneter til lave priser. De vil med sikkerhed vil pryde dit hjem og bidrage til et hyggeligt udtryk.

Du kan gå på udkig i det enorme udvalg, der både byder på store og små magneter alt efter dit behov. I sortimentet kan du også finde de såkaldte powermagneter, som er kendetegnet, ved at de er superstærke. Der er intet værre end en svag magnet, som ikke er i stand til at holde tingene oppe, så derfor er det en god idé at vælge en magnet, der passer til det givne formål.

 

Hobbymagneter til kreative sjæle

Til børn og kreative sjæle findes der magneter til at lime fast til ophæng, så du selv skaber dine magneter, der derfor bliver personlige og unikke. Det er god underholdning at lave sådanne magneter, og produktet vil blive utroligt fint. Du kan også finde hobbyartikler som det selvklæbende magnetbånd, hvor du selv kan klippe små magneter ud i den ønskede størrelse.

Der findes også magneter med sjove figurer, som børnene selv kan få glæde af at farvelægge.

 

Uanset om dine magneter skal hænge på køleskabet eller på en opslagstavle, vil du kunne finde nogle, der vil være gode til formålet.

The post Derfor er magneter oplagte i ethvert hjem appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/derfor-er-magneter-oplagte-i-ethvert-hjem/feed/ 0
Kom Europa rundt- Hvem end du er, hvor end du er http://busguru.dk/kom-europa-rundt-hvem-end-du-er-hvor-end-du-er/ http://busguru.dk/kom-europa-rundt-hvem-end-du-er-hvor-end-du-er/#respond Wed, 11 Mar 2020 12:49:39 +0000 http://busguru.dk/?p=473 Du hørte rigtigt! Europa ligger for dine fødder som åbent land for dig. Der er endeløse muligheder, så man kunne da undre sig over, hvorfor du ikke er kommet afsted endnu?   Hvad end svaret til dette spørgsmål nu måtte være, så er der i hvert fald ikke længere grund til tvivl. Gør dig klar…
Læs mere

The post Kom Europa rundt- Hvem end du er, hvor end du er appeared first on Busguru.

]]>
Du hørte rigtigt! Europa ligger for dine fødder som åbent land for dig. Der er endeløse muligheder, så man kunne da undre sig over, hvorfor du ikke er kommet afsted endnu?

 

Hvad end svaret til dette spørgsmål nu måtte være, så er der i hvert fald ikke længere grund til tvivl. Gør dig klar på at ændre dit svar fra ’måske’ til ’ja’. For når du har mulighed for at gøre det, og du så også fører det ud i livet, så begynder livet for alvor at træde i kraft og give dig luft under vingerne.

 

Når du får at vide, at du kan komme Europa rundt lige meget hvem du er, så er det altså også en opfordring til jer, der tager kampen op mod alt det, som hver dag ødelægger vores klima. Det er en utroligt sej bedrift, som selvfølgelig ikke skal minimere jer på punkter som eksempelvis rejselyst. Derfor er alle rejserne rundt i Europa med bus! For hvis der er noget, som man selv kan gøre, for at være mere miljøvenlig, så er det at skippe flyveturen og tage en bustur i stedet!

 

Hvor kan jeg så komme hen med bussen?

Det spørgsmål stiller du måske dig selv, og svaret er såre simpelt. Hvor end du vil hen. Her kommer der nogle bud som eksempler på, hvor frit dit valg er.

 

Busrejser til fx Tyskland eller Gardasøen er bare to af mange destinationer, som du kan vælge.

Kom til Tyskland til byer som Berlin, og oplev storbyer og kultur tæt på Danmark, eller oplev den gudesmukke Gardasø i det dejligt varme Italien.

 

Og som prikken over I’et, så er det med dansk rejseleder. Det sikrer dig et unikt og erfarent indblik i landet, samt giver dig en vis tryghed med i baggagen.

The post Kom Europa rundt- Hvem end du er, hvor end du er appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/kom-europa-rundt-hvem-end-du-er-hvor-end-du-er/feed/ 0
Tag bussen på ferie http://busguru.dk/tag-bussen-paa-ferie/ http://busguru.dk/tag-bussen-paa-ferie/#respond Mon, 24 Feb 2020 13:48:19 +0000 http://busguru.dk/?p=469 Når man taler om ferier og rejser, er der mange, som forbinder det med enten fly- eller bilrejse. Det er også de to mest udbredte metoder at rejse på. Men hvad gør man, hvis man ikke ønsker en af de to ovenstående muligheder? En mulighed kunne være at tage bussen på ferie. Det kan være,…
Læs mere

The post Tag bussen på ferie appeared first on Busguru.

]]>
Når man taler om ferier og rejser, er der mange, som forbinder det med enten fly- eller bilrejse. Det er også de to mest udbredte metoder at rejse på. Men hvad gør man, hvis man ikke ønsker en af de to ovenstående muligheder? En mulighed kunne være at tage bussen på ferie. Det kan være, at man ikke har en bil til rådighed, har flyskræk eller bare ønsker at tage bussen af helt andre årsager. Lån penge online, og tag bussen på din drømmeferie.

 

Hvorfor vælge at tage bussen?

 

En af de største fordele ved at tage bussen på ferie er den frihed, som du får ved at køre i bus. Du er garanteret en professionel chauffør, så dig og dine medrejsende skal ikke bekymre jer om noget som helst. Det er heller ikke så klaustrofobisk at køre i bus, som det er at flyve. Der er større mulighed for at holde en pause, hvis man har brug for at strække benene eller noget.

 

Fordele ved at vælge bussen som transportmiddel:

 

 • Du skal ikke selv køre, så I kan bruge tiden på noget andet undervejs

 

 • Du har mulighed for at ønske et stop, hvis du har brug for luft eller at strække ben

 

 • dk finder den billigste bus til din næste rejse

 

Hos Busguru.dk har du mulighed for at leje en række forskellige busser til enhver anledning. Du kan blandt andet leje en minibus, turistbus, dobbeltdækkerbus eller en festbus. Så uanset hvad dine intentioner er med busrejsen, kan du helt sikkert finde en bus, der passer til anledningen.

 

Det skal dog også nævnes, at når man vælger bussen som transportmiddel, bliver det en smule dyrere end eksempelvis fly eller bil. Men hvis man virkelig ønsker at komme afsted, er bussen stadig en rigtig god mulighed for dig og dine medrejsende.

 

The post Tag bussen på ferie appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/tag-bussen-paa-ferie/feed/ 0
Rejs med bus, og få ro på rejsen http://busguru.dk/rejs-med-bus-og-faa-ro-paa-rejsen/ http://busguru.dk/rejs-med-bus-og-faa-ro-paa-rejsen/#respond Mon, 24 Feb 2020 13:47:46 +0000 http://busguru.dk/?p=466 Hvad gør man, hvis man gerne vil på en længere rejse, og man ikke har lyst til at flyve eller køre selv? Man tager bussen. Selvfølgelig ikke den slags bus, der kører rundt i byerne. Når du vælger at tage bussen i stedet for at flyve, bliver rejsen lidt længere tidsmæssigt, men det nødvendigvis ikke…
Læs mere

The post Rejs med bus, og få ro på rejsen appeared first on Busguru.

]]>
Hvad gør man, hvis man gerne vil på en længere rejse, og man ikke har lyst til at flyve eller køre selv? Man tager bussen. Selvfølgelig ikke den slags bus, der kører rundt i byerne. Når du vælger at tage bussen i stedet for at flyve, bliver rejsen lidt længere tidsmæssigt, men det nødvendigvis ikke en dårlig ting. Når man vælger at tage en bus i stedet for f.eks. et fly, bliver rejsen også en smule dyrere, hvor det kan være, at du skal have fat i et lån, for at komme rejsen til livs. Lån penge i dag, og få den perfekte bustur til din drømmedestination.

 

Som der blev nævnt længere oppe, er det ikke nødvendigvis en dårlig ting, at rejsen tager længere tid. En ferie starter jo allerede, når man tager hjemmefra. Så I kan allerede begynde at slappe af i bussen på vej til jeres valgte destination. I kan benytte tiden til lige, hvad I har lyst til. Måske I bare skal hygge med gode film hele vejen? Det kan også være, at I medbringer nogle underholdende spil, så I kan arrangere nogle konkurrencer på rejsen.

 

Når man rejser med bus, skal man ikke bekymre sig om noget. Man får en professionel chauffør, som sørger for at fragte dig og dine medrejsende sikkert fra A til B. I skal heller ikke ind i lufthavnen, hvor der altid er meget fart på det hele. Det er alt i alt en lang mere overskuelig og rolig måde at rejse på, fordi man faktisk bare skal stige af og på bussen.

 

Fordelene ved at rejse med bus

 

 • I får mulighed, for at bruge tiden på lave noget under rejsen

 

 • I skal ikke bekymre jer om at finde frem, da chaufføren har styr på dette

 

 • I får mere tid til hinanden

 

The post Rejs med bus, og få ro på rejsen appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/rejs-med-bus-og-faa-ro-paa-rejsen/feed/ 0