Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php on line 1099

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php:1099) in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
Busguru http://busguru.dk Få 3 gratis tilbud Wed, 21 Dec 2022 09:07:39 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.22 http://busguru.dk/wp-content/uploads/2018/06/cropped-Busguru.dk_-1-1-32x32.png Busguru http://busguru.dk 32 32 http://busguru.dk/559-2/ http://busguru.dk/559-2/#respond Wed, 21 Dec 2022 09:07:23 +0000 http://busguru.dk/?p=559 The post appeared first on Busguru.

]]>

Sadie

The post appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/559-2/feed/ 0
Sådan sparer du penge på olie til din bus http://busguru.dk/saadan-sparer-du-penge-paa-olie-til-din-bus/ http://busguru.dk/saadan-sparer-du-penge-paa-olie-til-din-bus/#respond Tue, 19 Oct 2021 20:34:27 +0000 http://busguru.dk/?p=556 Når du kører rundt i en bus til daglig, så er det vigtigt at være opmærksom på, at alt fungerer optimalt. F.eks. er motorolie et uundværligt produkt, fordi det bidrager til, at din motor præsterer maksimalt. Når du kører meget i bus, så er der også et større behov for motorolie. Her får du nogle…
Læs mere

The post Sådan sparer du penge på olie til din bus appeared first on Busguru.

]]>

Når du kører rundt i en bus til daglig, så er det vigtigt at være opmærksom på, at alt fungerer optimalt. F.eks. er motorolie et uundværligt produkt, fordi det bidrager til, at din motor præsterer maksimalt.

Når du kører meget i bus, så er der også et større behov for motorolie. Her får du nogle tips til, hvordan du sparer penge på motorolie.

Køb motorolie i store mængder

Når du står og mangler olie til din bus, så er det en rigtig god idé at overveje at lave et storkøb. Når du køber stort ind, så er det typisk nemmere at spare nogle penge. En forhandler af motorolie giver dig som regel gerne rabat, hvis du køber ind i store mængder. Det koster mere her og nu, men til gengæld sparer du penge i det lange løb.

Køb motorolie her f.eks.

Sammenlign priser hos forskellige forhandlere

Når du leder efter en god pris på motorolie, så er det generelt sådan, at det er en rigtig god idé at sammenligne priser hos forskellige forhandlere. Hvis du vælger det første og bedste, så har du ikke nogen idé om, hvorvidt du sparer penge eller ej.

Hvis du i stedet sammenligner priser, før du køber olie, så har du en chance for at finde ud af, hvor du finder det bedste tilbud.

Gå ikke på kompromis med kvalitet

Selvom det er rart at spare penge på olie, så er det ikke nogen god idé at gå på kompromis med kvalitet. Det er nemlig ikke al motorolie, der er af lige god kvalitet. Derfor er det ikke altid værd at spare så mange penge som muligt.

Det handler om at finde en god balance mellem pris og kvalitet, så du får mest muligt ud af både dine penge og din olie.

The post Sådan sparer du penge på olie til din bus appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/saadan-sparer-du-penge-paa-olie-til-din-bus/feed/ 0
Sådan finder du det rigtige foder til din hund http://busguru.dk/saadan-finder-du-det-rigtige-foder-til-din-hund/ http://busguru.dk/saadan-finder-du-det-rigtige-foder-til-din-hund/#respond Fri, 01 Oct 2021 09:40:47 +0000 http://busguru.dk/?p=553 Der er mange gode grunde til, at hunden kan bryste sig af at være menneskets bedste ven. Din hund er en trofast partner gennem op og nedture, og din hund vil altid støtte dig og møde dig med en varm velkomst, når du kommer hjem fra arbejde efter en lang dag.   Derfor er der…
Læs mere

The post Sådan finder du det rigtige foder til din hund appeared first on Busguru.

]]>
Der er mange gode grunde til, at hunden kan bryste sig af at være menneskets bedste ven. Din hund er en trofast partner gennem op og nedture, og din hund vil altid støtte dig og møde dig med en varm velkomst, når du kommer hjem fra arbejde efter en lang dag.

 

Derfor er der ikke noget at sige til, at mange mennesker knytter tætte bånd, og båndet går helt sikkert også den anden vej, da det ofte er tydeligt, hvor meget hunde holder af deres ejere.

 

Hvis du selv er hundeejer og har et tæt bånd til din hund, vil du selvfølgelig gerne give den de bedste vilkår for et godt liv. Derfor går du ture med din hund og giver den et godt hundemiljø i haven eller i huset, så din hund kan hygge sig og have det godt.

 

Men hvad med mad og drikke? Din hunds daglige måltider har naturligvis også stor betydning for hundens velvære, og derfor skal du være opmærksom på at vælge det rette foder, som hunden synes smager godt, og som på samme tid indeholder alle de ting, din hund har brug for, når det kommer til at holde sig sund og rask.

 

Men hvordan finder du frem til godt foder til netop din hund? Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad der er det bedste foder, for der er mange holdninger blandt hundeejere til netop dette emne.

 

For at finde det bedste hundefoder til din hund, kan du besøge Gilpa.dk. Her kan du få gode råd og information om, hvilket foder der passer til din hund. Læs mere på Gilpa.dk og se det store udvalg.

 

Hvilket foder passer til din hund?

Det kan være svært helt præcist at afgøre, hvilket foder der er det bedste til netop din hund. Du kan dog starte med at kigge på ingredienslisten og derved vælge noget hundefoder, som indeholder sunde råvarer.

 

Dertil skal du også være opmærksom på din hund. Du skal kigge på din hunds afføring, da den kan sige noget om, hvorvidt hunden får det rette at spise. Din hunds afføring må ikke være for fast eller for tynd, og hvis den er det ene eller det andet, kan det være tegn på, at du skal skifte hundemad.

 

Dertil skal du også kigge på, om:

  • Din hund trives
  • Pelsen er sund
  • Hunden er for tyk eller tynd

 

The post Sådan finder du det rigtige foder til din hund appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/saadan-finder-du-det-rigtige-foder-til-din-hund/feed/ 0
Gør busoplevelsen bedre med et erfarent og professionelt busselskab http://busguru.dk/goer-busoplevelsen-bedre-med-et-erfarent-og-professionelt-busselskab/ http://busguru.dk/goer-busoplevelsen-bedre-med-et-erfarent-og-professionelt-busselskab/#respond Sat, 14 Aug 2021 08:47:57 +0000 http://busguru.dk/?p=550 Hvis der skal bruges transport til firmarejsen, sportskampen eller noget helt tredje, er det et godt busselskab, som du skal have fat i. På den måde kan i sikkert og nemt komme frem til jeres destination, og samtidig have en hyggelig og komfortabel tur derhen, uanset om i lejer en lille, stor eller double Decker…
Læs mere

The post Gør busoplevelsen bedre med et erfarent og professionelt busselskab appeared first on Busguru.

]]>
Hvis der skal bruges transport til firmarejsen, sportskampen eller noget helt tredje, er det et godt busselskab, som du skal have fat i. På den måde kan i sikkert og nemt komme frem til jeres destination, og samtidig have en hyggelig og komfortabel tur derhen, uanset om i lejer en lille, stor eller double Decker bus.

 

Hvis du skal have fat i bustransport og busser i Silkeborg, Herning, Engesvang, Ikast eller bording, er det Engesvang turistfart, som du skal kontakte. Her får du mulighed for at køre med chauffører, som har en masse erfaring, og som ikke går på kompromis med sikkerheden.

 

Find ud af, hvilken slags bus, i har brug for

Når du skal ud og leje en bus til den lejlighed, du har brug for, er det en god ide at vide, hvilken slags bus, der er brug for. Der kan både vælges i mellem store, små, og double decker busser, så det er rart at vide, hvilken der passer til det, i behøver til jeres rejse.

 

Hvis i er enormt mange mennesker, skal i jo sørge for, at der er plads til alle i bussen. Måske i endda har brug for mere end én enkelt bus. Hvis du ikke er sikker på, hvilken slags bus eller hvor mange busser, der er nødvendige, kan du også spørge selskabet til råds. De ved lige præcis, hvor mange der er plads til i de enkelte busser, og hvilken størrelse bus, i får brug for.

 

Derfor er bustransport en fordel

Når du skal have fat i transport til den begivenhed, i skal til, er bustransport helt sikkert en god mulighed. På den måde behøver folk ikke selv at spekulere på transport, og i kan derudover hygge jer sammen i bussen – på den måde vil køreturen helt sikkert også blive mere underholdende og sjov.

The post Gør busoplevelsen bedre med et erfarent og professionelt busselskab appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/goer-busoplevelsen-bedre-med-et-erfarent-og-professionelt-busselskab/feed/ 0
Sådan sikrer du motiverede medarbejdere på arbejdspladsen http://busguru.dk/saadan-sikrer-du-motiverede-medarbejdere-paa-arbejdspladsen/ http://busguru.dk/saadan-sikrer-du-motiverede-medarbejdere-paa-arbejdspladsen/#respond Tue, 23 Feb 2021 09:57:33 +0000 http://busguru.dk/?p=545 Det er afgørende for enhver virksomhed, at de ansatte trives og arbejder motiveret. Kniber det med at holde motivationen oppe, så er der et par ting, du som arbejdsgiver selv kan gøre. Her i denne guide kan du læse om nogle af de ting, der kan være med til at sikre dig motiverede og glade…
Læs mere

The post Sådan sikrer du motiverede medarbejdere på arbejdspladsen appeared first on Busguru.

]]>
Det er afgørende for enhver virksomhed, at de ansatte trives og arbejder motiveret. Kniber det med at holde motivationen oppe, så er der et par ting, du som arbejdsgiver selv kan gøre. Her i denne guide kan du læse om nogle af de ting, der kan være med til at sikre dig motiverede og glade ansatte i virksomheden.

 

Arrangér firmature

Firmature og arrangementer for de ansatte er en glimrende idé, hvis du ønsker at øge motivationen iblandt de ansatte. Vil du gerne arrangere en firmatur, kan du overveje bustransport til at transportere medarbejderne til lokationen.

 

Udover at firmature er med til at styrke sammenholdet og ryste folk sammen, så giver det også medarbejderne noget at se frem til, hvilket kan få enhver til at arbejde lidt hårdere.

 

Etablér en frokostordning

Hvis du endnu ikke har en frokostordning i virksomheden, så kan det i høj grad være med til at motivere de ansatte. Der er flere fordele ved at vælge en frokostordning, herunder:

 

  • Mange glemmer madpakken, så med en frokostordning kan medarbejderne se frem til en god og nærende frokost i pausen.
  • En frokostordning gavner det sociale fællesskab.
  • Kosten har stor indflydelse på de ansattes arbejdsmoral samt koncentration, så med en frokostordning kan du være sikker på, at de får et næringsrigt måltid.
  • Medarbejderne får fornyet energi efter et godt frokostmåltid.

En ren arbejdsplads er afgørende

Udover firmature med bustransport og en nærende frokostordning i virksomheden, så er de ansattes omgivelser på arbejdspladsen også afgørende for, hvor motiverede de er. Sørg derfor for at lufte ud regelmæssigt og rengøre jævnligt – du kan enten klare arbejdet selv eller hente hjælp hos et rengøringsfirma. Rene omgivelser er med til at sikre, at medarbejderne kan koncentrere sig om arbejdet. Desuden gavner det også de ansattes trivsel, når virksomheden fremstår ren og opryddet.

The post Sådan sikrer du motiverede medarbejdere på arbejdspladsen appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/saadan-sikrer-du-motiverede-medarbejdere-paa-arbejdspladsen/feed/ 0
Spar ressourcer i busselskabet med en samlet kasse- og økonomiløsning http://busguru.dk/spar-ressourcer-i-busselskabet-med-en-samlet-kasse-og-oekonomiloesning/ http://busguru.dk/spar-ressourcer-i-busselskabet-med-en-samlet-kasse-og-oekonomiloesning/#respond Tue, 19 Jan 2021 18:43:09 +0000 http://busguru.dk/?p=540 Inden for alle brancher handler det om hele tiden at finde nye løsninger og effektivisere, så din virksomhed eller dit selvskab kan følge med tiden og holde sig inde i den skarpe konkurrence. Det gælder også for dig, der driver et busselskab, hvor der stilles de samme krav til effektive løsninger i den daglige drift.…
Læs mere

The post Spar ressourcer i busselskabet med en samlet kasse- og økonomiløsning appeared first on Busguru.

]]>

Inden for alle brancher handler det om hele tiden at finde nye løsninger og effektivisere, så din virksomhed eller dit selvskab kan følge med tiden og holde sig inde i den skarpe konkurrence. Det gælder også for dig, der driver et busselskab, hvor der stilles de samme krav til effektive løsninger i den daglige drift.

 

I et busselskab og alle andre virksomheder der har med salg at gøre, er ting som bogholderi, økonomi og finans noget, som optager en stor del af den daglige administration. Der bliver således brugt mange ressourcer på at holde styr på økonomien, hvilket gør det til et område, hvor der kan spares mange penge og ressourcer, hvis en effektivisering er mulig.

 

I den forbindelse bør du overveje at vælge en moderne kasseløsning, som samler flere af dine systemer og gør det nemmere at holde styr på både salg, økonomi og bogholderi. Du kan få et kassesystem ipad, som gør det nemt for dine medarbejdere at indtaste data ude i busserne og på kontoret.

 

Derfor skal du vælge et online kassesystem

Et pos kassesystem samler salg, økonomi og bogholderi på ét sted, hvilket kan skære ned på den daglige administration i dit busselskab. Kassesystemet vil med andre ord være med til at effektivisere det daglige arbejde og gøre det nemmere, hvilket skaber et bedre grundlag for både gladere medarbejdere og en sundere virksomhed.

 

Med et online kassesystem vil varesalg automatisk blive bogført i systemet, hvilket virkelig er noget, som kan spare tid. Og fordi det hele foregår online, vil du altid have adgang til de forskellige systemer og den store mængde af data – lige meget hvor du eller dine medarbejdere er.

 

Et online kassesystem kommer også med rigtig mange andre fordele, og du kan derfor med fordel kontakte en forhandler for at se, hvordan systemet kan gavne dit busselskab.

The post Spar ressourcer i busselskabet med en samlet kasse- og økonomiløsning appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/spar-ressourcer-i-busselskabet-med-en-samlet-kasse-og-oekonomiloesning/feed/ 0
Ideer til dit næste firmamøde http://busguru.dk/ideer-til-dit-naeste-firmamoede/ http://busguru.dk/ideer-til-dit-naeste-firmamoede/#respond Mon, 14 Dec 2020 13:58:46 +0000 http://busguru.dk/?p=536 Det er snart jul og nu er tiden måske til at samle alle de ansatte i virksomheden en sidste gang, inden det nye år starter. Men skal der gøres noget ekstra ud af det, skal der lige tænkes en ekstra gang over det. Her kommer nogle ideer til jer, der mangler en god ide, til…
Læs mere

The post Ideer til dit næste firmamøde appeared first on Busguru.

]]>
Det er snart jul og nu er tiden måske til at samle alle de ansatte i virksomheden en sidste gang, inden det nye år starter. Men skal der gøres noget ekstra ud af det, skal der lige tænkes en ekstra gang over det. Her kommer nogle ideer til jer, der mangler en god ide, til en sidste kollegasammenkomst.

Gør lidt ekstra ud af mødestedet

Skal der holdes møde, men vil I gerne mødes et andet sted end kantinen på jobbet eller i det vante mødelokale, kan I med fordel booke et lokale ved et Kursuscenter. I kan gøre lidt ekstra ud af det ved at vælge et flot lokale, nogle sjove aktiviteter og en god middag som afslutning. Som medarbejder i et firma bliver man altid glad, når man føler, ens arbejdsplads forkæler en lidt ekstra. Se på det som en julegave til alle de ansatte.

Planlæg en sjov aktivitet

For at pynte lidt på det sædvanlige møde, kan I planlægge en lille aktivitet. Gør det gerne til en fællesskabsting, hvor lattermusklerne bliver brugt og hvor medarbejderne bliver tvunget til at omgås hinanden på en anden måde, end de er vant til. På den måde kan I gå fra arbejde med et smil på læben og måske med et nyt kendskab til en medarbejder, I ikke før har talt så meget med.

At planlægge en aktivitet, der inkluderer alle, hjælper også til at gøre jer som chefer mere menneskelige. Det bringer jer med andre ord lidt mere i øjenhøjde med jeres medarbejdere, og giver dem en form for identifikation med jer. De interne forhold mellem chef og ansat er vigtig, for at arbejdspladsen er et behageligt sted at være. Også forholdet mellem de individuelle ansatte i virksomheden er vigtigt. Samarbejde er nøglen til et godt stykke arbejde. Så tag jer tid til de ansatte, det betaler sig.

The post Ideer til dit næste firmamøde appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/ideer-til-dit-naeste-firmamoede/feed/ 0
Busture er perfekte til lange ferier http://busguru.dk/busture-er-perfekte-til-lange-ferier/ http://busguru.dk/busture-er-perfekte-til-lange-ferier/#respond Wed, 18 Nov 2020 10:20:16 +0000 http://busguru.dk/?p=532 Nogle gange er et par dage sydpå eller en uge på ski bare ikke nok. Hvis man for alvor vil udvide sin horisont, opleve nye kulturer og danne nye venskaber, så er det nogle gange nødvendigt at tage på en længere ferie. Måske endda i flere måneder. Og her er bussen det perfekte transportmiddel. Det…
Læs mere

The post Busture er perfekte til lange ferier appeared first on Busguru.

]]>
Nogle gange er et par dage sydpå eller en uge på ski bare ikke nok. Hvis man for alvor vil udvide sin horisont, opleve nye kulturer og danne nye venskaber, så er det nogle gange nødvendigt at tage på en længere ferie. Måske endda i flere måneder. Og her er bussen det perfekte transportmiddel. Det er nemt, billigt og noget bedre for miljøet end konstant at skulle tage forskellige fly. Du kan derfor gøre din ferie endnu bedre ved at vælge bussen som dit primære transportmiddel, og det kan du få mere at vide om i denne guide.

 

Din bolig

Når du skal være væk i længere tid ad gangen, kan det godt betale sig at gøre dig nogle tanker om, hvad der skal ske med din bolig imens. Det kan nemlig godt virke lidt fjollet at have et helt hus eller lejlighed stående, som du ikke bruger til noget. Derfor er det oplagt at få styr på nogle af de ting, du ikke har overskuddet til i hverdagen. Du kan for eksempel hyre en håndværker eller måske få et familiemedlem til at opsætte nyt internet for dig. På den måde er du klar til at uploade alle dine skønne feriebilleder, når du en dag kommer hjem. Du kan få mere information på gobredbaand.dk.

 

Forbered dig

Det er vigtigt, at du har forberedt dig godt, inden du tager afsted på en lang busrejse. Først og fremmest er det naturligvis nødvendigt at finde ud af, hvordan den offentlige transport er organiseret i forskellige lande og byer. Nogle steder er der løsninger, der minder om det danske rejsekort, men andre steder skal du købe billetterne manuelt. Det er vigtigt at få styr på, inden du tager afsted, så du ikke får en bøde af en kontrollør. Derudover er det selvfølgelig også nødvendigt at gøre dig nogle tanker om overnatning på rejsen.

The post Busture er perfekte til lange ferier appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/busture-er-perfekte-til-lange-ferier/feed/ 0
Overrask din partner med en bustur til en spændende destination http://busguru.dk/overrask-din-partner-med-en-bustur-til-en-spaendende-destination/ http://busguru.dk/overrask-din-partner-med-en-bustur-til-en-spaendende-destination/#respond Sun, 15 Nov 2020 10:00:19 +0000 http://busguru.dk/?p=530 Har din partner fødselsdag, eller vil du gerne bare overraske ham/hende? Så kan du gøre det med en bustur til et spændende, nyt sted. En bustur lyder ikke umiddelbart som det mest spændende, men faktisk kan du tage bussen rigtig mange steder hen. Det er en behagelig, afslappende og budgetvenlig måde at rejse på. Hvis…
Læs mere

The post Overrask din partner med en bustur til en spændende destination appeared first on Busguru.

]]>
Har din partner fødselsdag, eller vil du gerne bare overraske ham/hende? Så kan du gøre det med en bustur til et spændende, nyt sted. En bustur lyder ikke umiddelbart som det mest spændende, men faktisk kan du tage bussen rigtig mange steder hen. Det er en behagelig, afslappende og budgetvenlig måde at rejse på.

Hvis du vil have mere inspiration til gode gaver, kan du finde det til både ham og hende her.

 

Besøg en ny by med din partner

Når du gerne vil finde på en god gave til din partner, er det på mange måder en god idé med en tur til en ny by. Med bussen kan I komme rundt til byer både i og uden for Danmark. Der er noget rigtig hyggeligt over at besøge et nyt sted sammen. Det er en god gave, fordi I sammen får en helt ny oplevelse, som I længe kan kigge tilbage på.

Når I besøger en ny by sammen, kan I teste nye spisesteder, se på ny kultur, udforske naturen et nyt sted m.m.

 

Undersøg rejsemålet inden afrejse

Der er helt sikkert noget over at tage tingene, som de kommer, når du besøger et nyt sted. Til gengæld får I ofte lidt mere ud af turen, hvis du planlægger nogle ting hjemmefra. Når du forbereder sådan en gave til din partner, kan du med fordel tjekke rejsemålet ud hjemmefra. På den måde kan du planlægge nogle forskellige aktiviteter, som I skal opleve på jeres tur.

 

Rejs komfortabelt og budgetvenligt

Er du også typen, der helst sparer nogle penge på transporten og i stedet bruger lidt flere penge på gode oplevelser og mad, når du er fremme ved dit rejsemål? Så er det oplagt at vælge bus, som dit transportmiddel. Det er nemlig en budgetvenlig måde at rejse på, som ovenikøbet er komfortabel.

The post Overrask din partner med en bustur til en spændende destination appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/overrask-din-partner-med-en-bustur-til-en-spaendende-destination/feed/ 0
De 5 bedste grunde til at leje en festbus http://busguru.dk/de-5-bedste-grunde-til-at-leje-en-festbus/ http://busguru.dk/de-5-bedste-grunde-til-at-leje-en-festbus/#respond Fri, 30 Oct 2020 17:11:14 +0000 http://busguru.dk/?p=525 Uanset om det for at fejre et arbejde, dimission, frieri eller et jubilæum eller måske bare for sjovs skyld, er der intet som en god fest. Dog som du ved, er der fester, som er sjove og så er der fester, som er fuldstændigt nærmest urimeligt fantastiske. Den simpleste måde at forvandle en fest til…
Læs mere

The post De 5 bedste grunde til at leje en festbus appeared first on Busguru.

]]>
Uanset om det for at fejre et arbejde, dimission, frieri eller et jubilæum eller måske bare for sjovs skyld, er der intet som en god fest. Dog som du ved, er der fester, som er sjove og så er der fester, som er fuldstændigt nærmest urimeligt fantastiske. Den simpleste måde at forvandle en fest til en fest er ved at leje en festbus. Her er de 5 bedste grunde til at give din fest hjul på.

1. Forvandl din fest til en begivenhed

Vi har allerede dækket dette, men det er værd at gentage for dem, der ikke helt ved, hvad de går glip af. Det er ikke en fest længere; det er en begivenhed. Der er ikke noget, der så meget som nærmer sig denne oplevelse. Når transporten er destinationen, har du trådt ind på det mest episke festterritorie.

2. Imponér alle

En festbus er som transportabel natklub udstyret med et avanceret lydsystem, brugerdefineret belysning, møbler af den fineste slags, lækre fladskærme og naturligvis masser af alkoholiske drikke. Med andre ord: Den der person, du virkelig godt kan lide? De vil blive imponeret, når de træder om bord på din festbus. Har du endnu ikke en date: Klik på dette link og få et overblik over de bedste datingsider til dit formål!

3. Der er en chauffør

Når man er ude og feste, er det altid rart, hvis der er en, der afstår fra at drikke, sådan at de kan køre resten hjem. Men fordi der følger en chauffør med festbussen, er der ingen, der bliver nødt til at holde sig til sodavand, medmindre de har lyst til det.

4. Det er ikke dyrt

Mange, der er nye til festbusoplevelsen, er behageligt overraskede over at opdage, at det ikke er noget dyrt alternativ. For at det ikke skulle være nok, så hvis du deler omkostningerne op med dine venner, bliver det endnu billigere. Og de fleste festbusser vil lade jer bringe jeres egen alkohol (så længe I er gamle nok), hvilket giver endnu mere værdi.

5. Udforsk byen

At stirre ud ad vinduet i en natklub er nærmest umuligt, da de fleste ikke har vinduer til at begynde med. Selv hvis de havde, ville der være gode chancer for, at udsigten bare ville være en murstensmur eller en gyde. Men med en festbus kan du udforske byen (eller landet, hvis I hellere vil det) og udsigten bliver en del af eventyret. Der er intet som at blive gennet ind i tusmørket af din yndlingssang, mens I drøner derudaf med høj fart.

Alt i alt

Fest er et af de bedste ord i hele verden, og hele planeten ville være et bedre sted at være, hvis flere mennesker brugte mere tid på at feste. Der er intet som en god fest til at lyse op i selv det mest dunkle liv. Med alt det sagt, lige så snart du træder ombord på en festbus og personligt oplever ovenstående fordele, vil du få en ny mening med livet: at bruge så meget tid på en festbus som muligt!

The post De 5 bedste grunde til at leje en festbus appeared first on Busguru.

]]>
http://busguru.dk/de-5-bedste-grunde-til-at-leje-en-festbus/feed/ 0