Køreplaner: Flixbus, Rødbillet & Sortbillet

Få 3 gratis tilbud

 

Det er enormt billigt at tage bussen, når du skal ud og rejse. Det største problem er tit, at det kan blive uoverskueligt at få lavet en ordentlig rejseplan. Heldigvis er der hjælp at hente. Hos Ta’ Bussen har vi lavet én oversigt, der gør det nemt for dig, hurtigt og let at få skabt overblik over alle køreplanerne på en gang. På den måde kan du komme hurtigt, nemt og billigt på ferie.

Køreplanen indeholder informationer om alle de fjernbusselskaber, der har busser kørende på de danske veje. Herfra kan du hurtigt komme videre til de forskellige selskabers hjemmesider, hvor du også finder den tidligst opdaterede køreplan.

Hos Ta’ Bussen har vi køreplaner fra de største danske busselskaber som Flixbus og Sortbillet, men vi har også informationer fra mindre busselskaber som Kombardo Expressen, Rødbillet og Abildskou og Linie 888.

Det er vigtigt med nem adgang til køreplanen

Det værste i verden er ikke at kunne finde den rigtige køreplan, når man har brug for den. Køreplaner skal være nemme at finde og nemme at finde rundt i. Det er nemlig de færreste der memorerer køreplanen, inden de tager hjemmefra.

Vi har samlet det hele i én enkelt oversigt, så du hurtigt og nemt kan få adgang til al den info, du har brug for – nu. Vi viser dig videre til de forskellige køreplaner. På den måde behøver du kun lede et sted, vi sørger for at guide dig til alle de informationer du har brug for. På den måde kan du nøjes med at nyde din rejse, i stedet for at stresse over at finde vej.

Hvad kan du bruge Ta’ Bussen til?

På Ta’ Bussen kan du finde informationer om køreplaner fra både Rødbillet, Flixbus, Sortbillet, Abildskou og Bus 888. Vi giver dig let adgang til alle de informationer, du har brug for, så du hurtigt og let kan finde ud af alt om din rejse. Nogen af de spørgsmål du kan få svar på, udover at du kan finde køreplanerne, er om der serveres kaffe i bussen, om du får adgang til WIFI og hvordan komforten er.

Hvad er Rute1000?

Rute100 var tidligere et af de mindste selskaber i Danmark. Det blev dannet af Rødbillet, men siden har Flixbus overtaget driften. Noget af det Rute1000 slog sig op på var billige priser for studerende og pensionister. 50 kroner for at komme fra Aarhus til København. Fordi de kun havde den ene rute, blev der aldrig lavet en køreplan, og derfor er det nemmest at gå direkte til bestilling og efterfølgende finde køreplanen på den måde. De er billige, men desværre er der ikke meget hjælp at hente. Heldigvis er der kun den ene rute at skulle holde styr på.

Der er forskel på køreplaner

Der er stor forskel på de forskellige køreplaner, der hører til de forskellige busselskaber. Enkelte køreplaner er mere nøjagtige end andre og derfor bliver det hurtigt svært at regne ud hvad den præcise rejsetid er. Sjovt nok er den bedste måde at finde den korrekte rejsetid på, at gå direkte til bestilling. Her er mange af selskaberne nemlig mere interesserede i at være præcise i deres kommunikation.

En af grundene til at køreplanerne er mere upræcise end bestillingsinformationerne, er at køreplanerne er genereret manuelt og de skal derfor opdateres manuelt. Bestillingsinformationerne er derimod oftest opdateret automatisk, og derfor er de ofte også mere retvisende.

Kombardo Expressens køreplan

I oversigten på Ta’ Bussen kan du også finde den specifikke køreplan for Kombardo Expressen. På Kombardo Expressens hjemmeside eksisterer køreplanen faktisk ikke. Ligesom Rute1000 har de valgt at springe alle de manuelle indtastninger over. I stedet har de samlet alle de informationer du får brug for i bestillingsvinduet. Derfor er du nødt til at vælge en afgang, hvorefter du både får informationer om pris såvel som den specifikke køreplan.

Skal du bruge køreplanen for Flixbus?

Oversigten på Ta’ Bussen indeholder også en køreplan for Flixbus. Modsat mange af de andre fjernbusselskaber, er Flixbus’ køreplan faktisk enorm præcis og den er ligeledes både overskuelig og opdateret med de nyeste informationer. Det er nok også en af grundene til, at der er så mange kunder, der ender med at vælge Flixbus fremfor konkurrenterne. Simpelthen fordi det er simpelt og letforståeligt samtidig med, at det er billigt.

For at se den egentlige køreplan for en given Flixbusrute, skal du først indtaste den specifikke rute, da køreplanen kun genereres mellem de to byer. Hvis du f.eks. skal fra København til Aarhus, skal du først vælge den kombination under deres køreplansindstillinger, hvorefter du får en fuldstændig oversigt over de forskellige rejsetider.

 

 

 

Køreplaner: Flixbus, Rødbillet & Sortbillet
5 (100%) 6 vote[s]