Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php on line 1099
Lej en bus i København - Busguru

Lej en bus i København

Få 3 gratis tilbud

 

Busudlejning København / Busleje København eller lej en bus København er oftest de henvendelser vi får fra vores kære forbrugere.

Vi er utroligt stolte af, at kunne sige vi omtrent er Københavns mest anvendte tilbudsside indenfor busbranchen.

Faktisk busudlejningen i København været signifikant stigende de seneste år, hvilket vi selvfølgelig kun kan skrive med om.

Dette bør vi som danskere være stolte af, da flere og flere mennesker bevæger sig rundt i Danmark med busser, og dermed ser vores flotte land i stedet for at tage på en ferie til udlandet.

Ved at leje en bus i København kan du nemlig også billigt få adgang til Sverige eller andet sted I måtte ønske at tage hen. Vi tilbyder hele 4 forskellige muligheder når vi snakker om transportmuligheder med bus.

Disse er beskrevet yderligere nedenstående – det bør nævnes, at hvis du allerede ved hvilken leje af bus i København du ønsker, så bør du blot udfylde vores kontaktformular og herefter vil du indenfor 24 timer modtage 3 tilbud fra os.

Minibus

 

 

Udlejning af minibus København er et eftertragtet transportmiddel og nået som vi selvfølgelig kan tilbyde mange af. Busudlejning af minibus i København kan desuden fåes med chauffør og uden chauffør, så der er derfor en del muligheder hvad dette angår.

Ved at leje en minibus i København får du ligeledes muligheden for at tage til fyn eller sverige med vennerne, man kan jo leje nogle utroligt smukke hytter i Sverige, hvor transport med en minibus oftest bedre kan betale sig kontra at alle deltagere kører i fire forskellige biler. Buslejen i København er som nævnt ovenstående generelt stigende, og det samme er tilfældet når vi snakker udlejning af minibusser.

Lej derfor en minibus i København og du har muligheden for at fragte dig rundt i flere timer, sammen med dine venner. Desuden oplever vi ofte, at mange vælger at fragte sig i en minibus når de eksempelvis skal til Jylland for at møde deres venner. Dermed kan leje af en minibus i København klare dette formål og samtidig spare jer penge.

Busudlejning af minibus i København har kun de begrænsninger, at man maksimum kan være 12 personer og minimum 6 personer, og derfor er den perfekte transport til og fra København.

Turistbus

 

 

Busleje af en turistbus i København er en af de mest anvendte fragtmidler når folk skal fragtes på ferier. Turistbussen kommer til den adresse i udfylder i kontaktformularen, så det har derfor ingen betydning hvorvidt du bor i et villa kvarter eller inde i storkøbenhavn. Vores chauffører kan klarer næsten den mest umulige udfordring.

Leje af turistbus i København fungere helt lavpraktisk ved, at du skriver hvor I skal hen og hvornår i ønsker at køre hjem igen. Herefter indfanger vi tilbud fra forskellige vognmænd (busselskaber) i Danmark. Disse tilbud vil blive fremlagt til dig hvorefter du vælger et af dem. Herefter skal du ikke gøre mere, og vi sørger for at bussen ankommer til den ønskede destination.

Hvis I ønsker at samle personer op på fyn eller andet sted, så er det naturligvis muligt. Ligesom alle mulige andre tiltag nok også vil kunne lade sig gøre, det er blot vigtigt, at I lige gør os opmærksomme på det i kommentar feltet ”øvrige henvendelser”. Som udgangspunkt er vi til at tale med også selvom i tænker det lyder en smule vildt, så snakker vi med busselskaberne og hører dem af – de er faktisk friske på mere end man lige forestiller sig.

Eksempelvis har vi håndteret et væld af bryllupper hvor gommen har foretaget busudlejningen af en turistbus i København for på den måde at kunne få hele familien med – det vil sige samle dem op henover Jylland for at gøre det lidt mere festligt.

Så hvis i har i tankerne at lej en turistbus i København, og har en sjov tanke så skriv endelig hvad det måtte være således vi kan se, om det er muligt.

Festbus og VIP bus

 

 

Busudlejning af VIP bus i København giver næsten sig selv, at det er populært, og faktisk ved at lej en festbus i København har man adgang til busser, som kan klare fra 5 – 40 personer. Det vil sige et hvert som helst selskab. Ved leje af en festbus i København vil du desuden opleve, at busserne kører rundt lige så længe det er ønsket. Så hvis i skal samles op i nordvest og sættes af 2-3 timer senere kan bussen sagtens rundere i storkøbenhavn eller indrekøbenhavn således i kan se byen fra en mere eksklusiv vinkel.

Busleje af VIP bus i København er uden tvivl en mere luksuriøs måde hvorpå du kan få den fulde oplevelse af København. Vi har desuden den oplevelse, at jo flere man er des sjovere bliver det. En festbus er nemlig udstyret med alt fra stripperstang, diskoteklys, højt musik, forskellige borde således I altid får det hamrende sjovt.

Vores entydige erfaring er desuden, at I aldrig vil komme til at kede jer.

Busudlejning af festbus i København tilbyder desuden ture, som går til Jylland/Fyn eller hvad i måtte have i tankerne. På den måde sikre I jer, at i er godt i stødet når i rammer destinationen. Desuden kan et godt tip være, at man samle venner og bekendte som bor andre steder i landet på vejen. Denne information er dog nået vi meget gerne vil vide fra start – og som man kan udfylde i kommentarfeltet ”øvrige henvendelser”.

Dobbeltdækkerbus

 

 

Lej en dobbeltdækkerbus i København og få den ultimative bus stillet til rådighed. En dobbeltdækkerbus er typisk det oplagte valg når I skal på skiferie, sommerferie eller bare til grænsen. Der er relativt meget plads, og man formår samtidig have en ualmindelig god komfort i bussen. Den foretrækkes f.eks. at plejehjem som skal til grænsen eller andet sted. Desuden giver den også et fantastisk udsyn når man er på farten.

Ved leje af en dobbeltdækkerbus i København er der nogle logistiske udfordringer, da chaufførerne ikke blot kan parkere den hvor som helst i indre by. Derfor foretrækkes placeringer hvor man kan stoppe og I kan træde ordenligt ind i bussen således vi ikke har alt for travlt.

Dog bør det nævnes, at en helt almindelig vej i indreby er rigtig fint, selvom det kræver at buschaufføren skal bakke. De er øvet og har 100% styr på busserne, så lidt udfordring må de nu gerne få.

Busudlejning af en dobbeltdækkerbus i København foregår i stor stil, og det er egentligt bare at udfylde vores kontakt formular, og herefter vil vi sørge for, at du får tilbudt de bedste priser der er tilgængeligt.

Hvis du ligger inde med spørgsmål, som ikke fremgår af ovenstående bedes du kontakte os via vores kontakt os side – her bestræber vi os efter at svare på din henvendelse indenfor 24 timer.

Lej en bus i København
5 (100%) 18 vote[s]