Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php on line 1099
Lej en bus i Aarhus - Busguru

Lej en bus i Aarhus

Få 3 gratis tilbud

 

Her kan du henvende dig, hvis du gerne vil leje en bus i Aarhus området. Vi sørger hos Busguru.dk for, på baggrund af din henvendelse og dine ønsker at afsøge markedet og finde de 3 bedste tilbud på udlejning af busser i Aarhus til dig.

Ud fra dine ønsker kontakter vi på dine vegne di individuelle leverandører, finder priser og kontrollerer for kvalitet.

Efter du har kontaktet os vil vi indenfor 24 timer have meldt tilbage til dig og du har nu muligheden for at vælge mellem 3 forskellige tilbud.

Uanset om om du skal transportere et selskab fra én destination til én anden inden for landets grænser, eller I skal leje en bus i Aarhus til udlandet – så finder vi den perfekte løsning til dig.

Det koster dig ikke en krone!

Minibus

 

 

Aarhus er, som de fleste ved, en by med mange muligheder, som måske bedst ses ved at leje en minibus. Derfor tilbyder vi nu også denne mulighed. Er i under 10 personer i et selskab, og vil i gerne slippe for at fylde op til flere personbiler, så kan det at leje en minibus være en helt oplagt løsning for jer.

En minibus giver både plads til og mulighed for at dit/jeres selskab har frie hænder en hel dag. I behøver ikke arrangere faste afgangs eller ankomsttidspunkter med har mulighed for at justere i løbet af dagen. Ønsker i at bruge længere tid ved den ene attraktion fremfor den anden, så er skemaet jeres.

Kontakt os i dag og få mulighed for at vælge mellem de 3 bedste tilbud på leje af en minibus i Aarhus. Vi sørger for at fremstille de 3 tilbud objektivt, da vi ikke har interesse i at du skal vælge en bestemt løsning. Omvendt har vi dog en meget stor interesse i, at du bliver så glad for vores service, at du vælger at bruge den næste gang du får brug for at leje en bus. Uanset om den måtte være en stor til udlandet med et større selskab eller en lille bus til et mindre selskab.

Minibusser i Aarhus er typisk med plads til op til 10 personer. Det vil som udgangspunkt være plads til rigeligt bagage. Selvom denne type busser typisk bliver brugt til bestemte arrangementer, så er der altså ikke grænser for, hvad jeres fantasi (og vi) kan give lov til med en minibus i Århus.

Festbus og VIP bus

 

 

En lejet festbus i Aarhus vil uden tvivl være en rigtig god oplevelse og selskabet vil unægteligt føle jer som ægte VIP personer under hele arrangementet. Det er helt oplagt at leje en VIP bus i Aarhus til en Polterabend. Så slipper trætte-Bent med at skulle holde sig ædru hele dagen, men kan i stedet nyde arrangementet med jer andre.

Leje af en festbus i Aarhus er super nemt! Skulle man tro… Det har vi desværre bare erfaret det ikke altid er. Det er en af de områder, hvor priser, kvalitet og en objektiv vurdering af det bedste tilbud er sværest. For hver leverandør vil selvfølgelig sælge deres løsning bedst muligt. Det resulterer hurtigt i, at nogle tilbud på leje af en festbus i Aarhus lyder bedre end andre – uden egentligt at være det.

Når I skal leje en VIP bus er der også en række ting i skal være opmærksomme på. Tæller chaufførens løn eksempeltvis med i tilbuddet. Det gør det altid når vi sender tilbud ud til jer. I opnår derfor gennemsigtige priser når i vælger at modtage 3 festbus-tilbud fra os. Samtidig sørger vi for at presse priserne MAX i bund for jer. Vi har oplevet at spare selskaber flere tusinde kroner. Hvordan det? Spørger du måske. Jo. Vi lader de forskellige leverandører konkurrere med hinanden i et frit og transparent marked.

Førhen har det været sådan at bus-markedet, specielt for fest- og VIP busser i Aarhus har været gennemsyret af en forståelse af, at “man” (leverandørerne) ikke presser hinanden på priser. Selvfølgelig til harme for forbrugerne, det siger sig selv. Gennem Busguru.dk kommer vi denne indforstået hed til livs. Nu byder leverandørerne direkte mod hinanden om muligheden for at fremsende dig tilbud – med tanke på at du selvfølgelig vælger det bedste og billigste.

Turistbus

 

 

Hvordan er det så når man skal leje en turistbus i Aarhus? Det er ikke så svært. Det var det en gang. Inden Busguru.dk kom til. Der skulle på som privatperson på egen hånd skrive til samtlige leverandører i Aarhus og kommunikere frem og tilbage. For til slut forhåbentligt at takke ja til det bedste tilbud. Her kommer der bare en del usikkerheder.

Først og fremmest kan du ikke være sikre på, at priserne på tværs a leverandørerne er sammenlignelige. Der kan forekomme “skjulte” gebyrer, som du vil have svært ved at regne med. For hvem inkluderer alle udgifter og hvem gør ikke? Det har vi hos Busguru.dk undersøgt for dig, og vi fremsender derfor kun de objektive priser på leje af en turistbus i Aarhus til dig. Vi inkluderer alle de ekstra gebyrer der måtte være hos alle leverandørerne og fremsender dig de 3 bedste tilbud.

Dernæst vil du, når du egenrådigt kontakter en leverandør bliver præsenteret for en subjektiv fremlæggelse af deres kvalitet. Det er altså enormt svært at sammenligne en række subjektive præsentationer fra firmaerne selv. Her har du brug for en objektiv part, der kan se igennem fingrene med flotte fremstillinger og pæne hjemmeside. Vi giver dig de bedste tilbud (med højest kvalitet).

Slutteligt så slipper du for alt besværet. For hvem gider i realiteten sidde flere timer og skrive med leverandør efter leverandør og forhandle priser. Ikke dig, vel? Men det vil vi gerne hos Busguru.dk. Vi har faktisk gjort det for en lang række kunder allerede. Kunder som allerede har taget en tur i en turistbus i Aarhus, eller fra Aarhus til udlandet.

Dobbeltdækkerbus

 

 

At leje en dobbeltdækkerbus i Aarhus er ikke helt nemt. Først og fremmest findes der ikke særligt mange. Hvert tilfælde ikke af den der klassiske engelske type, som du måske forbinder med ordet. Der findes dog en lang række muligheder for at leje en dobbeltdækkerbus i Aarhus. Når du skal vælge har du brug for hjælp. Det siger vi altså ikke fordi vi ved, at du er dårlig til at forhandle priser, eller fordi vi ikke tror på dine evner til at sammenligne dobbeltdækkerbusser fra Aarhus.

Vi ved bare, hvor svært vi selv syntes det var. Derfor havde vi, og nok også dig brug for nogle eksperter. Og da der ikke fandtes andre tænkte vi kort og godt. Hvis der er nogle som skal guide forbrugerne frem til de bedste tilbud på at leje en dobbeltdækker fra Aarhus, så kan det det lige så godt være os.

Derfor startede vi Busguru.dk, som formidler kontakten mellem kunder og busselskaber. Fordelen ved os som “mellemled” er, at de forskellige leverandører nu rent faktisk byder mod hinanden og ikke uformelt samarbejder omkring at holde priserne på busturer højest mulige. Det er en trist sandhed, men et mellemled som os gør, at du som forbruger nu rent faktisk har forhandlingsstyrke overfor busselskaberne.

Vi håber du vil benytte dig af vores service. Hvis det ikke er nok for dig, at du med garanti sparer penge ved at indhente 3 gode tilbud fra os, så kan vi berolige dig med, at hvis du booker en dobbeltdækker i Aarhus gennem os, så sørger du ligeledes for at personen der kommer efter dig også får en billigere bustur endnu.

Lej en bus i Aarhus
5 (100%) 20 vote[s]