Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php on line 1099
Leje af dobbeltdækkerbus - Busguru

Leje af dobbeltdækkerbus

Få 3 gratis tilbud

 

Hvis du vil leje en dobbeltdækkerbus er der selvfølgelig dyrere end en normal bus.

Det siger sig selv. Men det er faktisk ikke meget dyrere end du regner med.

Oftest er det egentligt blot fordi en dobbeltdækker har fordelt pladsen mellem bagage og passagerer en smule anderledes. I én lejet dobbeltdækkerbus vil alt bagagen oftest være placeret bagerst.

Nogle dobbeltdækkere har dog dårligere plads til bagage og er bedre egnet til lange indenrigsrute, hvor passagererne ikke forventes at medbringe meget bagage.

Vigtigt at tænke på når du skal leje en dobbeltdækkerbus

Der er en række ting, som er vigtige at tænke på når du skal leje en dobbeltdækkerbus. En dobbeltdækker ser, som beskrevet i indledningen bare anderledes ud ift. én normal turistbus. Det vigtigste er derfor også som skrevet, at det er værd at overveje at der kan være mindre plads til bagage i dobbeltdækkeren.

Når i skal vælge, kan det være vigtigt for jer at sædeopsætningen er specifikt indrettet. Eventuelt sådan at det nedre niveau er opsat omkring borde og det øvre udelukkende med sæder. Når i henvender jer til os vil i automatisk komme til at skulle angive antal passagerer, ud fra det vælger vi selvfølgelig en opsætning som opfylder det passager-krav i har henvendt jer med. I kan dog yderligere komme med forespørgsler angående den specifikke placeringer af stolene på de forskellige niveauer.

Vi vil i så fald gøre vores ypperste for at imødekomme de krav og rette tilbud til jer, som også imødekommer disse. På den måde kan i ned til mindste detalje henstille jeres krav, og så bruger vi tid på at finde en leverandør der kan udfylde de behov for jer. Vi håber i vil benytte jer af vores 100% gratis service, og i stedet læne jer tilbage og vente på 3 knivskarpe tilbud fra vores arrangører.

 

Dobbeltdækkerbus til udlandet

Mange vil rigtig gerne på længere ture have en dobbeltdækker til udlandet. Vi ser specielt at skoler og andre lignende udflugter henvender sig med forespørgsler omkring at de nederste niveau er indrettet til lærere og det øverste til børnene. Det er altså ikke unormalt at leje en dobbeltdækkerbus til udlandet, selvom de generelt set ikke har helt så meget plads til bagage.

Med ovenstående sagt skal det dog noteres, at vi udmærket er klar over, ca. hvor meget bagage forskellige ture kræver og vi har endnu aldrig oplevet at fremsende et tilbud, som blev modtaget, der ikke kunne leve op til de krav til bagage som kunderne har ønsket. Du kan derfor trygt og roligt bestille en dobbeltdækker til jeres udlandstur, hvis i mener det giver mest mening at have to forskellige niveauer.

 

Når du lejer en dobbeltdækker

Der er en række ting som er vigtige at vide når du lejer en dobbeltdækker. Som du måske allerede er klar over er Busguru.dk et (for kunderne) gratis tilbud/service der leverer 3 forskellige tilbud til dig fra 3 forskellige leverandører og som derigennem giver dig de bedste muligheder for at vælge den rigtige dobbeltdækkerbus og chauffør til din tur til udlandet eller indenrigs rundt i Danmark.

Skal du have ændret din tur efter booking skal det foregå direkte til leverandører, vi hjælper dog gerne med at formidle kontakten og råde dig til at vælge rigtigt i tilfælde af I skulle få brug for at ombooke en bus.

Skal du til at booke/leje en dobbeltdækkerbus, men ved ikke om du er for sent ude. Skriv til os, vi har hjulpet nogle til busturer der gik dagen efter tidligere. Vi tør ikke stille nogle garantier, men vi lover at løbe rigtigt stærkt inde på kontoret, hvis du henvender dig til os med en “hastesag”. Som udgangspunkt er det i midlertidigt en god idé at du er ude min 3 hverdage før afrejse dagen. For længere ture til udlandet anbefaler vi +10 hverdage. Dermed ikke sagt, at det ikke kan løses for under – men vores erfaring er, at det aldrig skader at være ude i for god tid.

Skal du annullere én i allerede forvejen lejet dobbeltdækkerbus så er det ikke det helt store problem. Som udgangspunkt er det igen en aftale med leverandøren af busserne, hvorfor det bliver indgået direkte her. Som standard lyder det, at leverandørerne kræver en annullering min. 10 dage før afrejse på større ture. Ønsker i mulighed for at annullere tættere på afrejsedato, så kan det sikkert også løses.

 

Vælg selv afhentningsadresse, destination og lignende

Når du bestiller en dobbeltdækker, vil du måske allerede have oplevet at du i kontaktformularen kan bestemme såvel afhentingsadresse som tidspunkt for denne afhentning. Tiderne er individuelt bestemte, men reglen er som oftest mellem vores leverandører og vognmænd, at de skal være på adressen 15-30 min før afgang. Det råder vi jer derfor også til at være. Hellere for tidligt end for sent. Det ville være træls at holde et helt selskab hen. Samtidig vil pålæsningen af bagage også tage lidt tid, har i derfor nogle bestemte afgangs og ankomst tidspunkter i ønsker at overholde er det bestemt ønskværdigt at i møde tidligere op end aftalt.

 

 

Leje af dobbeltdækkerbus
5 (100%) 10 vote[s]