Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php on line 1099
Leje af minibus - Busguru

Leje af minibus

Få 3 gratis tilbud

 

Det er 100% gratis for dig at benytte denne service.

Få 3 gode udlejningstilbud på at leje en minibus.

For de fleste handler det om at finde en billig minibus at leje.

For andre drejer det sig i højere grad omkring kvaliteten af såvel bussen som, at forholdende omkring lejemålet er ordnede.

Hos Busguru.dk får du 3 tilbud på leje af en minibus, hvor alle parametre er taget hensyn til og kun de bedste muligheder bliver præsenteret for dig.

Det bedste af det hele?

 

En lille bus til hele familien

En minibus er perfekt til den store familieferie. Oftest ejer familier ikke selv minibusser, derfor er det oplagt for de fleste at ty til udlejningsselskaber når de skal have et godt tilbud på en minibus til ferien eller arrangementet. Det kunne være såvel polterabend som det aktuelle bryllup. Mulighederne med en minibus er mange.

Lad os antage at du skal holde et arrangement, og I i den anledning også ønsker at konsumere alkohol på turen. Så anbefaler vi – og de fleste andre – at i også lejer en chauffør for dagen.

Det skriver i bare det til os i kontaktformularen. Så sørger vi for at ordne det for dig, og finde tilbud til dig på udlejning af såvel minibus som dertilhørende chauffør. Mere besværligt behøver det ikke være. Og, det bedste af det hele, vi sender dine tilbud til dig indenfor kun 24 timer!

Så er spørgsmålet du har helt sikkert: “Hvor meget koster det mig at modtage de tilbud?”. Her er svaret rent og simpelt, som også skrevet tidligere, ikke en rød reje. Vi indhenter tilbud, prisen på de enkelte tilbud er de samme eller billigere ift. hvis du selv indhentede dem hos de enkelte busselskaber og udlejnings afdelinger.

 

Hvor mange er der plads til?

Hvor stor er jeres minibusser bliver vi tit spurgt om. Her er svaret egentligt, at det er forskelligt. Eller først og fremmest er svaret, at det egentligt ikke er vores minibusser – men de eksterne selskaber vi indhenter tilbud til dig fra – som ejer selve minibusserne.

Typisk kan minibusser køre med op til 9 personer. Dette er eksklusiv chaufføren. Her til hører selvfølgelig at der vil være rigeligt plads til baggage. Uanset om i skal på tur med firmaet, institutionen, børnehaven, plejehjemmet eller bare skal et 7-mands fodbldhold afsted til kamp et mørkt sted i Jylland.

Kan jeg selv køre minibussen når vi har lejet den?

Ja, og nej. Det er forskelligt fra selskab til selskab. Som udgangspunkt plejer det aldrig at være et problem. Så længe du har kørekort (B). Vi anbefaler dog, at du har prøvekort og øvet dig i at køre med en minibus, før du tager passagerer med ombord. Det er et anderledes køretøj, som agerer anderledes både i opbremsninger såvel som sving og under kørsel.

Når du lejer en minibus er der derfor også en lille tilvænningsperiode, som kan være en smule ubehagelig for den udpegede chauffør. Det kan dog håndteres ved at i bestiller chauffør med under udlejning.

Beskriv blot, hvad i mere specifikt ønsker i kontakt formularen, så henvender vi os til jer indenfor 24 timer. I hverdage hurtigst muligt.

Vores oplevelse er, at de fleste ikke behøver vente særligt mange minutter før vi besvarer henvendelsen. Igen heller ikke særligt mange timer før vi har fremskaffet 3 super tilbud på leje af en minibus til jeres tur.

 

Billig minibus

De fleste leder efter den billigste minibus til leje, som overhoved muligt. Her er vi det oplagte valg. Vi afsøger hele markedet for dig gennem vores kontakter og finder de bedste og billigste lejemål af minibusser til dit selskab.

Når man skal ud og køre langt, eller blot hive et selskab et par kilometer er det altid lige træls at skulle bruge alt for mange penge på noget så uvæsentligt og kedeligt om en minibus. Det ønsker vi selvfølgelig at gøre op med. Derfor startede vi også Busguru.dk.

Vi mente ikke det kunne passe, at almindelig personer skulle rykkes rundt i monopol-manegen blandt forskellige busselskaber. Vi er derfor kundernes opråb om og indsættelse af reel konkurrence på minibus udlejnings markedet. Noget der var savnet, og noget som har fået priserne til at styrtdykke.

Kontakt os i dag og finde et knaldhamrende billigt tilbud på leje af en minibus.

 

Derfor kan det betale sig at leje en minibus

Der er mange mange årsager til, at det kan betale sig at leje en minibus. Vi ved dog godt, at de fleste mennesker er rationelle forbrugsorienterede økonomiske individer. Som først og fremmest tænker på pengepungen. Men det kan faktisk ALTID spare sig at leje en minibus gennem os set i forhold til alene brændstofforbruget i 2-3 personbiler.

Så vi har altså fastslået, at hvis du har mere en 6 personer, som skal afsted – så er det billigst med en minibus. Samtidig er det faktisk også bedst for naturen. I én og samme ombæring sparer du uhyre meget brændstof ved at vælge den økonomiske løsning og leje en minibus. Det redder vores miljø. Så hvis de åbenlyse økonomiske incitamenter ikke kan overbevise dig, så kan dine altruistiske og miljørigtige idealer måske.

Leje af minibus
4.7 (94%) 10 vote[s]