Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php on line 1099
Leje af turistbus - Busguru

Leje af turistbus

Få 3 gratis tilbud

Skal du være turist i ejet land, eller måske enda leje en turistbus til udlandet, så er det en god idé at indsamle de bedste tilbud.

Ved at kontakte os, Busguru.dk, sørger du nemt og hurtigt for på KUN 24 timer at indsamle tilbud på leje af en turistbus med (eller uden) chauffør.

Det gælder også til udlandet. Ja faktisk specielt til udlandet.

Vi elsker nemlig at finde tilbud på lange ture.

 

Leje af turistbusser til udlandet

Det kan være en rigtig byrde som privatperson, eller som ansvarlig for at firmaet/virksomheden kommer godt afsted på turen rundt i landet eller et til udlandet i en lejet turistbus. Det kan være svært at forholde sig til såvel pris som kvalitet af de forskellige busser.

Hos Busguru.dk gør vi det nemt og simpelt at vælge. Vi skærer alle de “sjove” prisregler væk, så priserne bliver sammenlignelige og giver dig det nemme og fulde overblik. På den måde kan du nemt vælge den bedste bus for jer i en afvejning mellem objektiv fremstillet kvalitet og pris.

Ud over at give dig en gratis service fjerner vi også det subjektive mellemled. Vi ønsker kun at give dig de bedste tilbud og finde frem til den bedste løsning sammen med dig. På den måde sikrer vi os også, at du anvender vores service næste gang du skal leje en turistbus til udlandet eller indenrigs.

Hvor mange er der plads til?

Når du lejer en turistbus vil du typisk leje en 1-plans turistbus. Disse har en kapacitet, alt efter afstanden mellem sædderne og den generelle størrelse på bussen, på mellem 30-60 personer. Typisk vil i dog opleve at busserne har en kapacitet på 50 personer (faktisk 51 med dertilhørende chauffør).

I kan også leje en større bus i 2 planer, som typisk kaldes en dobbeltdækkerbus. Hvis det er ønsket skal i blot skrive det i henvendelsen. Så sørger vi for at fremsende tilbud til jer på netop denne type busser.

 

Prisen på en turistbus

Det første folk typisk spørg om, er hvad prisen er på en turistbus. Det kommer selvsagt meget an en lang række faktorer, dog især destinationen. Der er bare forskel på om passagererne skal til Rom eller Randers. Førstnævnte koster selvsagt en smule mere. Typisk lejer du/I en turistbus med chauffør og den samlede pris kan vi først give jer, når vi kender til antal passagerer, datoer/tidspunkter for afgangene samt destinationer og afhentningssteder.

Dertil hører selvfølgelig at turistbusser har forskellig kvalitet. Især sædeafstanden kan være en faktorer som spiller ind her. Det kan betyde at der kan sidde flere eller færre i bussen. Men der findes ikke noget værre en tætte sæder på en lang bustur på ski eller til Rom. Derfor giver det oftest mening at vurdere især denne parametre. Sparer du kun et par hundrede kroner er det måske ikke en øm røv og ryg værd alligevel.

Prisen afhænger af om du vil have chauffør med i udlejningen.

Som udgangspunkt følger der altid chauffør med når du lejer en turistbus. Vi fremsender primært tilbud til dig på netop dette. Der kan dog opstår tilfælde, hvor i har en chauffør i omgangskredsen, som godt kan køre en lejet turistbus. Selv hvis i har, vil vore råd dog være at overveje det en ekstra gang.

Det er mange mennesker at tage ansvar for, for en person, som måske ikke er vant til at køre en stor turistbus. Så er det måske bare sikrest at have en professionel chauffør med sig.

 

Detaljer

Hvad indebærer det, at en bus, pludseligt er en turistbus? Hvor går grænsen? Det kommer der en forklaring på her. Grunden til vi kort gennemgår det, er fordi vores oplevelse er, at folk måske ikke helt er klar over, hvad det indebærer når de skriver til os at de gerne vil have tilbud på en turistbus. Gennem billeder og links forsøger vi selvsagt at tegne et billede af den type bus de kan forvente at få tilbud på. Men det har vist sig utilstrækkeligt i nogle tilfælde.

En turistbus er helt kort en større bus, som ikke er en rutebus. Typisk er de højere en rutebusser og man sidder som person hævet til næsten 2x personbils højde. Faktisk har et direktiv fra EU bestemt, at turistbusser nu kun er Klasse A køretøjer som har mulighed for at have passagerer ombord.

Grunden til den højere højde er, at turistbusser som navnet måske allerede indikere skal/kan transportere turister. Som de fleste ved har turister af forståelse oftest meget baggage med, hvorfor en turistbus har store rum i bunden til netop dette og derfor sæderne hævet til et højere niveau.

 

 

Leje af turistbus
4.2 (84%) 5 vote[s]