Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php on line 1099
Om os - Busguru

Om os

Få 3 gratis tilbud

Hos Busguru.dk finder du markedets billigste busture. Det vil sige, at lige så snart vi kender din rute indhenter vi automatisk markedets skarpeste priser til dig. På den måde undgår du at skulle bruge tiden på at skrive rundt til de mange busselskaber - denne proces klarer vi nemlig for dig.

Lavpraktisk betyder det, at ligeså snart du har udfyldt vores kontaktformular på første side igangsættes en proces, som indebærer at vi kontakter et større antal danske busselskaber og på den måde indhenter det billigste tilbud til dig/jer. Du/I vil indenfor kort tid (24 timer) blive kontaktet af os med et tilbud på jeres ønskede rute.

Busguru.dk drives af et kompetent team som har mange års erfaringer indenfor busbranchen, vi har gennem 5 år arbejdet hos forskellige busselskaber, men kunne hurtigt se, at der manglede en side som tog kunden i hånden således han/hende blev sikret de bedste priser.

Vores vision er derfor at være Danmarks førende bussammenlignings side som anvendes dagligt til når du skal på en større tur. Pt. håndterer vi turer for virksomheder, sportshold, universiteter, folkeskoler, efterskoler, gymnasier m.fl.

Medarbejder billede 2
Medarbejder billede 1