Leje af Festbus og VIP bus

Få 3 gratis tilbud

 

Skal du holde polterabend, invitere et fint selskab eller måske sørge for fornemme konference-gæster, så er en VIP bus eller en decideret festbus lige noget for dig.

Vi finder 3 god tilbud til dig med luksuriøse busser der er passende for selv den fornemmeste VIP gæst.

Dine gæster eller dit selskab kommer hvertfald ikke til at mangle noget i disse busser.

Hvis det er fest i har lyst til – så er der også rig mulighed for dig i denne type busser.

Leje af VIP bus

Det er vigtigt at tage sig godt af sine gæster. Sine konference deltagere eller bare ankomme med stil til en fest. Alt dette sørger denne type VIP busser helt og aldeles for. Vi finder de bedste frem til jer, så i ikke kommer til at mange noget. Bestil en VIP-bus i dag og nyd godt af den ekstra luksus ombord.

VIP busser kommer altid sammen med en top professionel dansk vognmand som giver jer en formidabel tur, hver gang.

 

Det får du ekstra ved leje af en VIP bus

Der er en lang række ting, som er opgraderet fra en normal bus til VIP-klassen. Mange af de ting er små detaljer, som er svære at komme ind på, men som samlet giver en forøget fornemmelse af luksus og stil. Det giver alt andet lige dine gæster eller dit selskab en bedre oplevelse på dagen som helhed. Ingen tvivl.

For dog at være mere specifikke kan det siges at der blandt andet følger ekstra og letanvendelige læselamper med i de fleste luksusbusser. Det er derudover ensidigt sådan at alle typer busser har ekstra benplads og næsten altid mulighed for at ligge sæderne ned, sådan at du opnår en mere behagelig soveposition. Hvad du dog skal vide er, at lejer du en decidere festbus, så er sæderne nok ikke beregnet til at kunne lægges ned. Medmindre i selvfølgelig har en mand der går kold ombord.

Afslutningsvist vil du også opleve bedre aircon, kaffmaskiner, køleskabe, ja lige til printere og alt muligt andet ekstra udstyr, som du ikke kunne drømme om fandtes i busser.

De næste par ting hører nok nærmere tilknyttet festbusserne, som vi snakker lidt mere om i næste afsnit.

Leje af festbus

 

Når du rigtigt skal leje en festbus, så er det vigtigste måske nok, at der er fadølsanlæg med. Så det følger selvfølgelig med. Ydermere finder du perfekte sidderarealer med bussæderne gruppet sammen omkring store midterborde, så hele selskabet kan nyde de kolde øl fra fadølsanlægget sammen, alle sammen.

Hvad bedre er i festbusserne, er dog det faktum at der hører sindssygt lækre højtaler anlæg med, og at du har mulighed for selv at styre disse fra selskabet. Ja endda tilslutte din egen computer.

Hvis i på hjemturen fra en god fest, måske kunne tænke jer en lille film, så vil de fleste festbusser også være udstyret med lækre og store fladskærme. Så kan i alle nyde en god efterbrænder film i højeste opløsning.

Bedst af alt har i jeres fest i fred. Det fleste festbusser kommer med ekstra tonede rudder, så i har festen helt for jer selv. Samtidig kan i dog se ud gennem ruderne på festbussen i har lejet. Men andre kan ikke se jer.

Leje af mødebus og konferencebus

Disse VIP orienterede busser er selvsagt ikke udelukkende til fest, de er blandt andet helt oplagte som mødebusser eller konferencebusser og giver derfor også anledning til at leje dem som sådan.

Det bringer som også til, hvad mere af udstyr du kan finde i denne type mere luksuriøse busser til udlejning. Som før nævnt fandtes der blandt andet printer i nogle af VIP busserne. Når du kontakter os, så finder vi selvfølgelig tilbud til dig, som matcher dine behov. Er de derfor ikke nødvendigvis en printer, så er det altså ikke sikkert du får en mødebus med inkorporeret printer i.

 

Det helt centrale er omvendt, at mødebusserne har et centralt bord, som flere mødedeltagere kan sidde omkring. Så benytter i rejsetiden langt mere effektivt – det er kun positivt. På en konference kan i også bruge det til, at komme tættere på de andre deltagere.

Men hvad indeholder en mødebus så når du lejer den? Den indeholder alle de remedier som burde være nødvendigt for en luksuriøs tur i en bus. Noget der ligger fjernt fra normaller busser når man lejer disse. Men når du lejer en mødebus får du oftest perfekt AV udstyr med, så du kan tilslutte computere til storskærme.

Leje af Festbus og VIP bus
4.6 (91.11%) 9 vote[s]