Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php on line 1099
Ideer til dit næste firmamøde - Busguru

Ideer til dit næste firmamøde

Få 3 gratis tilbud

Ideer til dit næste firmamøde

Det er snart jul og nu er tiden måske til at samle alle de ansatte i virksomheden en sidste gang, inden det nye år starter. Men skal der gøres noget ekstra ud af det, skal der lige tænkes en ekstra gang over det. Her kommer nogle ideer til jer, der mangler en god ide, til en sidste kollegasammenkomst.

Gør lidt ekstra ud af mødestedet

Skal der holdes møde, men vil I gerne mødes et andet sted end kantinen på jobbet eller i det vante mødelokale, kan I med fordel booke et lokale ved et Kursuscenter. I kan gøre lidt ekstra ud af det ved at vælge et flot lokale, nogle sjove aktiviteter og en god middag som afslutning. Som medarbejder i et firma bliver man altid glad, når man føler, ens arbejdsplads forkæler en lidt ekstra. Se på det som en julegave til alle de ansatte.

Planlæg en sjov aktivitet

For at pynte lidt på det sædvanlige møde, kan I planlægge en lille aktivitet. Gør det gerne til en fællesskabsting, hvor lattermusklerne bliver brugt og hvor medarbejderne bliver tvunget til at omgås hinanden på en anden måde, end de er vant til. På den måde kan I gå fra arbejde med et smil på læben og måske med et nyt kendskab til en medarbejder, I ikke før har talt så meget med.

At planlægge en aktivitet, der inkluderer alle, hjælper også til at gøre jer som chefer mere menneskelige. Det bringer jer med andre ord lidt mere i øjenhøjde med jeres medarbejdere, og giver dem en form for identifikation med jer. De interne forhold mellem chef og ansat er vigtig, for at arbejdspladsen er et behageligt sted at være. Også forholdet mellem de individuelle ansatte i virksomheden er vigtigt. Samarbejde er nøglen til et godt stykke arbejde. Så tag jer tid til de ansatte, det betaler sig.

Bedøm dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *