Kom Europa rundt- Hvem end du er, hvor end du er

Få 3 gratis tilbud

Kom Europa rundt- Hvem end du er, hvor end du er

Du hørte rigtigt! Europa ligger for dine fødder som åbent land for dig. Der er endeløse muligheder, så man kunne da undre sig over, hvorfor du ikke er kommet afsted endnu?

 

Hvad end svaret til dette spørgsmål nu måtte være, så er der i hvert fald ikke længere grund til tvivl. Gør dig klar på at ændre dit svar fra ’måske’ til ’ja’. For når du har mulighed for at gøre det, og du så også fører det ud i livet, så begynder livet for alvor at træde i kraft og give dig luft under vingerne.

 

Når du får at vide, at du kan komme Europa rundt lige meget hvem du er, så er det altså også en opfordring til jer, der tager kampen op mod alt det, som hver dag ødelægger vores klima. Det er en utroligt sej bedrift, som selvfølgelig ikke skal minimere jer på punkter som eksempelvis rejselyst. Derfor er alle rejserne rundt i Europa med bus! For hvis der er noget, som man selv kan gøre, for at være mere miljøvenlig, så er det at skippe flyveturen og tage en bustur i stedet!

 

Hvor kan jeg så komme hen med bussen?

Det spørgsmål stiller du måske dig selv, og svaret er såre simpelt. Hvor end du vil hen. Her kommer der nogle bud som eksempler på, hvor frit dit valg er.

 

Busrejser til fx Tyskland eller Gardasøen er bare to af mange destinationer, som du kan vælge.

Kom til Tyskland til byer som Berlin, og oplev storbyer og kultur tæt på Danmark, eller oplev den gudesmukke Gardasø i det dejligt varme Italien.

 

Og som prikken over I’et, så er det med dansk rejseleder. Det sikrer dig et unikt og erfarent indblik i landet, samt giver dig en vis tryghed med i baggagen.

Bedøm dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *