Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php on line 1099

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php on line 1511
Sådan kan du låne penge til at leje en bus - Busguru

Sådan kan du låne penge til at leje en bus

Få 3 gratis tilbud

Sådan kan du låne penge til at leje en bus

En gang imellem kan man befinde sig i en situation, hvor man har behov for at leje en bus, men givet hvordan det typisk ikke er en af de almindelige udgiftsposter, kan det være, at der ikke er penge til overs i månedens budget. Her er det muligt hurtigt og let at låne penge via SMS. Det kan gå så hurtigt, fordi man i modsætning til traditionelle lån ikke har behov for nogen længere godkendelsesproces. Vi vil her tage et kig på, hvad et SMSlån er, og hvordan man får det.

Hvad er et SMSlån?

Som navnet indikerer, er det en form for lån, der foretages via SMS. Et ofte forekommende krav er, at det lånte beløb skal betales tilbage inden for 30 dage. Processen fra ansøgning til udlevering af penge er typisk hurtigere end ved mange andre låntyper. Det eneste du skal gøre, er at finde en udbyder og dernæst følge instrukser.

Efter at du har sendt sin ansøgnings-SMS, kan du hurtigt få pengene ind på din konto, men lige præcist hvor hurtigt varierer fra udbyder til udbyder. Som regel vil du modtage pengene inden for et par timer. Det afhænger dog også af ansøgningstidspunktet. Søg sendt på dagen eller weekenden og du vil ofte først få pengene til rådighed ved først efterfølgende bankdag.

Så meget kan du låne

Da du ikke kan stille sikkerhed og skal betale tilbage hurtigt, vil det kun være forholdsvist små beløb, du kan låne. Hos de fleste udbydere, vil du kunne låne op mod 5 til 6.000 kr., men du kan også låne så små beløb som 500 kr. Det kan være godt til, hvis du har akut behov for et lille beløb. Ønsker du flere penge, er det nødvendigt at prøve en anden kviklåntype eller prøve med banken.

Renten på SMSlån

SMSlån er en af de dyreste låntyper tilgængelig, da låneudbyderne løber en langt større risiko takket være den lave låneperiode, og hvor få krav der findes. Derved er renten og den samlede ÅOP højere sammenlignet med andre mere langvarige former for kviklån. ÅOP eller Årlig Omkostning i Procent er et udtryk for de samlede omkostninger ved et lån.

Du bør altid tjekke ÅOP, og ikke kun hvor høj renten er, når du skal vurdere, hvilket lån du skal tage. Ellers kan du meget let blive overrasket over andre omkostninger ved lånet. Nogle steder er det muligt at låne penge uden rente, hvis det er det første lån, du foretager hos dem, men der er kun ganske få af dem.

Hvilke krav er der for at få et SMSlån?

Et af de krav, der deles med stort set alle SMSlån-udbydere, er, at du mindst er fyldt 18 år. Dog kan minimumsalderen visse steder nå hele vejen op til 24 år. Angående indkomst, er det nogle steder et krav, at du har en bestemt minimums årlig indkomst. Her vil du skulle fremvise lønseddel. Det kan også være, at du skal angive din jobsituation, sådan at de kan være sikre på, at du tjener penge.

 

Interesseret i at få viden omkring privatøkonomi, se tag et kig på dette foredrag omkring lån også.

Bedøm dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *