Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/seobureau.dk/busguru.dk/wp-content/plugins/cf7-grid-layout/public/class-cf7-grid-layout-public.php on line 1099
Tag på ferie med kæresten og bliv transporteret med bus - Busguru

Tag på ferie med kæresten og bliv transporteret med bus

Få 3 gratis tilbud

Tag på ferie med kæresten og bliv transporteret med bus

Der er ingen tvivl om, at det til tider kan være bøvlet, hvis der skal findes ferier. For det er ikke altid, der kan laves enige afstemninger i forbindelse med ferier og rejser. Oftest vil damerne på charterferier, mens mændene vil ud, og se fodbold, og opleve noget. Det er bare engang imellem svært for damerne at gå på kompromis. Men det skal altså til, hvis man er i et forhold, med en fodboldglad fyr. Nu hvor det ikke altid er lige let at tage bilen med, kan der lejes en bus; Hvis I beslutter jer for at tage flere afsted.

Fodboldrejser dette kan du opleve

Det er måske ikke lige det fedeste for et par at tage på en fodboldrejse. Men giv det lige en chance. Det kan nemlig være ekstremt hyggeligt. Det er nemlig ikke alle kvinder, der lige gider alt den larm og ikke mindst bare at se sporten. Når nu manden sidder og ser det foran tv’et hjemme i stuen rigeligt nok i forvejen.

Der er ret mange fede stadions, du kan tage ud og se med bus. Det er måske ikke lige en kamp du skal tage ind og se, du kan bare nøjes med at se det udefra.

Se Manchester city og tag på fodbold safari i bus

Manchester City er et fodboldhold som er ret kendt. Det er en klub hvor deres stadium er ret stort, og hvor der er plads til en masse tilskuere. For at gøre det hele meget federe, kunne i arrangere en bus tur med vennerne, og tage ud og se en kamp. Det er nemlig altid en mulighed at booke en bus, for at komme ud og se Manchester city. Så kan det måske arrangeres, at i kan få busbilletter med samt køb billetter til Man City.

Bedøm dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *